2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov si uhájil doma tři body


Branky


12

Chýnovští fotbalisté sehráli s favoritem vyrovnanou partii a nakonec vcelku nečekaně, ale zaslouženě vydřeli nad kvalitním soupeřem všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe domácímu mužstvu

Domácí fotbalisté si začátek zápasu pohlídali a prvních 15. minut se neslo ve vzájemném oťukávání obou dvou soupeřů. Až v 15. min. se protáhl po levém křídle hostující Blažek, jeho centr  nebezpečně prolétl malým vápnem domácího mužstva, ale nenašel adresáta, který by míč dorazil do sítě. V 16. min. zahrozili naopak domácí, to když trestný kop Štillera celkem z velkého úhlu hlubocký brankář Konečný promáchl a míč zapadl jen těsně vedle jeho levé tyče. Skóre se poprvé měnilo ve 26. min., kdy se dostal do zakončení chýnovský Štiller, při pokusu o střelbu byl v pokutovém území faulován a z nařízené penalty skóroval tvrdou ranou pod břevno Zítek (1 : 0). Ve 32. min. zkoušel pozornost hlubockého gólmana domácí Zadražil, ale s jeho křížnou střelou si Konečný poradil. Ve 39. min. naopak podržel domácí celek výborně chytající brankář Průša, který kryl tvrdou přízemní střelu Krejčího a v poslední minutě první půle hasil Průša včasným vyběhnutím sólový průnik hlubockého Blažka, takže do šaten se odcházelo lépe domácímu mužstvu.

Mužstvo Hluboké ještě zahrozilo, ale Chýnov si vedení udržel

Druhý poločas začal náporem domácích, ale střela Štillera ve 48. min. nebo hlavička Doubravy z 59. min. svůj cíl v brance hostů nenalezly… Především hlavička Doubravy po gólu přímo volala, ale hosté stačili zblokovat míč na brankové čáře. V 68. min. se ocitl ve velké šanci chýnovský Zadražil, ale dával si přednost se střídajícím Králem a byl z toho jen rohový kop. Hosté však v posledních dvaceti minutách utkání začali o sobě dávat čím dál více vědět a byli čím dál nebezpečnější. Nejprve v 71. min. hlavička Hájka jen těsně minula levou tyč Průšovy branky a v 73. min. již stáli při domácích všichni svatí…! Během 30 vteřin zvonila hned 2x tyč za již překonaným Průšou. Nejdříve Krejčí orazítkoval dorážkou po pěkné akci hostů spojnici tyčí a po té Hájek tvrdou přízemní ranou trefil pravou tyč domácí branky, od které se míč odrazil zpět do Průšovy náruče. Na druhé straně se dostal v 80. min. do rychlého brejku domácí Zadražil, nahrál před branku nabíhajícímu mladíkovi Štroufovi (19 let), ale ten v pádu těsně minul poloodkrytou hlubockou branku. Početné publikum domácích fanoušků si tak zakřičelo až v 87. min., kdy rozehrával rohový kop domácí kapitán Mládek, přesným centrem našel nabíhajícího a nepokrytého J. Hrušku a ten hlavičkou na zadní tyč zvýšil vedení domácích (2 : 0). Zdálo se, že je o výsledku rozhodnuto, ale opak byl pravdou, neboť hlubočtí po té vrhli všechny síly do útoku a před Průšou bylo pořádně horko a to nejen od prudkého slunce. Nejprve v 89. min. hlavičkoval hlubocký Kadlec jen těsně vedle domácí branky, v 91. min. se ale již hosté zaslouženě radovali, to když znovu Kadlec tentokrát již Průšu tvrdou ranou prostřelil (2 : 1) a ještě ve třetí minutě nastavení zahrávali hlubočtí nebezpečný trestný kop, ale ten se již domácím podařilo i s trochou štěstí odvrátit a hned na to rozhodčí Brych zápas ukončil. Domácí fotbalisté tak vybojovali velmi cenné vítězství, které je také stálo velké množství sil, neboť někteří hráči  dohrávali zápas za velkého horka na hranici vyčerpání. Za zmínku ještě také stojí i to, že se na domácí lavičce objevil po boku trenéra P. Holoty jeho nový asistent Pavel Pilík. V sobotu zavítá mužstvo Chýnova do Ševětína a hlubočtí sehrají zápas opět venku s Nemanicemi.

 

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Petr Holota (trenér): Věděli jsme dopředu, že nás čeká velice kvalitní soupeř. Hlubočtí mají technické a dobře kombinující hráče. Ze soupeře jsme měli respekt, svou kvalitu potvrdil i nastřelením břevna a tyče ve druhé půli, ale my jsme hráli velice bojovně a dobře takticky. Chyběl nám zraněný V. Hruška a útočník Král nastoupil až na posledních 20 minut. Hlavní pozitivum ale vidím také hlavně v tom, že jsme mohli začít hrát po tak dlouhé covidové pauze konečně mistrovské zápasy, přišlo dnes i dost diváků, jsme spokojeni.

TJ Hluboká nad Vltavou
Ladislav Táborský (trenér): Soupeř má dobré mužstvo a věděli jsme, že nás v Chýnově nečeká lehký zápas. Bohužel my jsme dnes podali hrůzostrašný výkon, za tu dobu pod mým vedením snad asi nejhorší…! V úterý na tréninku si to s hráči vyříkáme… Chýnov vyhrál především tím, že byl důraznější a bojovnější. Víc k tomu nemám…



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] (81. Š. Doucha [-] ) , M. Štrouf [-] (90. V. Skřivan [-] ) , O. Mládek [-] , D. Štiller [-] (67. D. Král [-] ) , J. Petrů [-] , J. Hruška [-] , V. Hruška [-] , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] , M. Zítek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - P. Kössl [-] , T. Antoš [-] , M. Otepka [-] - M. Škoda [-] , M. Blažek [-] , T. Křiváček [-] (77. F. Dědina [-] ) , J. Krejčí [-] , D. Rottenborn [-] (46. J. Čermín [-] ) , K. Kadlec [-] - P. Hájek [-]

ŽK: 46. O. Mládek - 30. T. Antoš , 44. M. Blažek , 58. K. Kadlec , 82. M. Otepka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Brych Jiří - ONDŘEJ Adam, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Filip Zadražil
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase musím jednoznačně věřit ve vítězství Chýnova. Přijede sice jeden z favoritů soutěže, ale z kabiny domácích se proslýchá, že chuť vyhrát je enormní. Cesta k vítězství ale povede jen přes organizovanost, zodpovědnost, důraz a píli. Pokud se po této cestě vydáme, myslím, že bychom mohli shrábnout tři body a díky tomu úspěšně vstoupit do nového (snad už konečně kompletního) ročníku.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza