T. Mareš 18.
Z. Didek 38.
D. Jaroš 55. (p.)
3:4
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 15:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice vedení neudržela, tři body si odvezlo mužstvo z Dačic


Branky


18. T. Mareš , 38. Z. Didek , 55. D. Jaroš (p.) - 50. D. Křivánek (p.) , 61. J. Brtník , 63. J. Beneš , 82. J. Beneš
13

I přesto, že si mužstvo Nové Včelnice vytvořilo nad soupeřem dvoubrankový náskok, nakonec podlehlo 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvoubrankového vedení

Úvod derby byl ve znamení vzájemného oťukávání a čekání, kdo bude aktivnější. Nakonec se aktivita střídala na obou stranách a první poločas byl na držení míče a herní převahu poměrně vyrovnaný. Domácí Včelnice si ovšem vytvořila několik slibných příležitostí díky přesnému nákopu a rychlému náběhu ze strany. Dvě šance také dokázali gólově využít. V 18. minutě se prosadil Mareš a v 38. minutě Didek. Zaslouženě se tak dostali do vedení. Útočná hra Dačic končila většinou u vápna bez nebezpečného zakončení.

Včelnice ubrala na aktivitě a nakonec soupeři podlehla

Hned po přestávce v 50. minutě se Dačicím podařilo z penalty snížit díky úspěšnému střelci Křivánkovi. Vzápětí ale dostali stejnou příležitost domácí a také ji využili. Za pomoci pokutového kopu skóroval Jaroš a tak odskočili znovu o dvě branky. Poté ovšem s vidinou jistého vítězství ubrali na aktivitě a hosté naopak soupeře začali přehrávat. Důležitou kontaktní branku vsítil v 61. minutě krásnou střelou zpoza vápna Brtník. S nadějí na vyrovnání hosté soupeře vysoko napadali a nutili k chybám, za což byli odměněni prvně vyrovnávací brankou a několik minut před koncem i brankou vítěznou. Oba góly padly po přesné průnikové přihrávce a zakončením podél gólmana hrajícím trenérem Benešem. O výhře rozhodlo nasazení a lepší týmový výkon, přestože má Včelnice k dispozici zkušený tým plný kvalitních hráčů. Dačice v sobotu přivítají mužstvo z Tábora a Nová Včelnice se utká venku s Veselím.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - Z. Didek [-] , D. Tuček [-] (64. M. Novotný [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Pivko [-] , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] , P. Jaroš [-] (83. P. Tušil [-] ) , D. Jaroš [-] , Z. Malý [-] , R. Horák [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - R. Přikryl [-] (46. M. Votava [-] ) , D. Křivánek [-] , J. Brtník [-] , J. Chyška [-] , V. Moučka [-] , M. Šlápota [-] (62. M. Moučka [-] ) , J. Beneš [-] , J. Vacek [-] , J. Vítkovský [-] (67. J. Peňáz [-] ) , T. Zejda [-]

ŽK: 56. T. Mareš , 84. M. Pivko , 85. D. Jaroš - 54. T. Zejda , 60. D. Křivánek , 65. J. Chyška .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - TAUBER Lukáš, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Filip Zadražil
Tip experta: remíza

Derby dvou jediných zástupců jindřichohradeckého okresu na úvod sezóny je pro mě dost těžko predikovatelný zápas. Dačice odehrály loni několik skvělých utkání, ale pro Včelnici bude zase jistou výhodou domácí prostředí. I proto tuším (po herně vyrovnaném průběhu) remízové skóre.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza