Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov si připsal první tři body


Branky


12

Lišov se v první půli dostal do vedení, ale Ševětín dokázal skóre vyrovnat a dokonce o jednu branku vedl. Ke konci zápasu domácí tým vyrovnal, přidal ještě další dvě branky a tak body zůstaly nakonec v Lišově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyšla dobře domácím

Domácí hráči začali utkání proti Ševětínu dobře a hned v 10. minutě Lukáš Burda změnil skóre na 1:0. Hosté hrozili především ze standardních situacích a domácí naopak své šance nevyužili. Do konce prvního poločasu další gól nepadl. 

O vítězi se rozhodlo až v samém závěru utkání

Po přestávce vstoupilo do utkání lépe mužstvo Ševětína. Vyrovnávací gól vstřelil v 55. minutě Radim Novotný. Lišov se dostal opět do vedení v 60. minutě zásluhou Michala Formánka. Pět minut poté ševětínský Filip Ardamica opět srovnal skóre na 2:2 a v 76. minutě poslal svůj tým do vedení - 2:3. To ovšem netrvalo dlouho. Domácímu Janu Kándlovi se podařilo vyrovnat v 82. minutě, v 86. minutě zvýšil skóre na 4:3 Petr Kandl a pět minut poté David Mlýnek pojistil Lišovu vítězství - 5:3. Domácí celek tak získal své první cenné tři body. V sobotu zavítá Lišov do Kovářova a Ševětín čeká domácí zápas s Chýnovem.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Tradičně úvodní zápas proti Ševětínu jsme začali dobře, podařilo se nám brzy vstřelit branku, ale bohužel další šance jsme nevyužili a do poločasu jsme nechali soupeře hru vyrovnat, když hrozil hlavně ze standartních situací. Po přestávce Ševětín brzy vyrovnal, nechali jsme ho po našich chybách jít i do vedení, ale naštěstí jsme závěr díky příspěvku střídajících hráčů zvládli, v poslední desetiminutovce vstřelili 3 branky a získali na úvod soutěže pro nás důležité body.




Sestavy


SK Lišov
J. Dejčmar [-] - L. Burda [-] (55. J. Kándl [-] ) , L. Pechoč [-] , D. Bouchal [-] , A. Červenka [-] , M. Šachl [-] (75. J. Ježek [-] ) , P. Shýbal [-] , M. Koláček [-] , J. Hlaváč [-] (55. D. Mlýnek [-] ) , M. Formánek [-] (78. P. Kandl [-] ) , O. Mach [-]

SK Ševětín
M. Malec [-] - V. Božovský [-] , F. Ardamica [-] , J. Švejda [-] (80. D. Dvořák [-] ) , L. Chovanec [-] , M. Rakušan [-] , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , T. Hegr [-] (53. D. Klapuš [-] ) , Z. Sváta [-] (14. J. Kyrian [-] ) , J. Syrovátka [-] (53. D. Petřík [-] )

ŽK: 59. V. Božovský , 59. R. Novotný , 85. P. Novotný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Filip Zadražil
Tip experta: výhra domácích

V případě Ševětína se obávám, že naváží na předchozí sezóny a nebudou předvádět zrovna nejpřesvědčivější výkony. Myslím, že zkušený lišovský tým si na svém svatostánku dojde bez problémů pro vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích