EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 10.10.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Rudolf Šťáva

Dnešním expertem se stal Rudolf Šťáva z Lipníku. Stabilní člen základní sestavy Hajduku je útočníkem, který vždy patří k nejlepším kanonýrům soutěže. Zároveň se stará o výchovu mládeže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 36 - 18 - 46 %
Komentář experta:

Tak hned na úvod mám tipovat náš zápas s Hartvíkovicemi. Věřím, že si z Hartvíkovic odvezeme 3 body. Samozřejmě to nebude lehký zápas a je jasné, že je zde i velká míra rivality po příchodu našeho bývalého trenéra do Hartvíkovic (znovu) (smích). Šikovné hráče mají oba týmy a bude tu hodně záležet na proměněných šancích, což se v Lipníku momentálně moc nedaří, mám na této bilanci veliký podíl (smích).

Tip experta: 2 25 - 8 - 67 %
Komentář experta:

V tomto utkání mám poměrně jasný typ a to výhru hostů. Koněšínu se v celé sezóně moc nedaří, a proto mám jasného favorita pro tento zápas.

Tip experta: 1 17 - 17 - 66 %
Komentář experta:

Tohle je ovšem oříšek. Proběhne boj o první příčku a žádný z těchto týmů se nebude chtít s prvním místem rozloučit. Kdyby se hrálo v Budějovicích, měl bych jasnou volbu. Takhle je ale velice těžké tipnout vítěze. Nicméně věřím Myslibořicím, že znají dobře svůj domácí terén a proto vyhrají, sice to bude o jedinou branku, ale vyhrají.

Tip experta: 0 33 - 8 - 59 %
Komentář experta:

Opět těžký tip. Syrovice přivítají na svém hřišti tým Třebelovic a dle mého názoru se zde bude hrát do posledních minut. Netroufnu si tipovat vítěze, a proto tomuto zápasu bude slušet remíza 2:2 nebo 3:3.

Tip experta: 2 58 - 17 - 25 %
Komentář experta:

Výkon Vladislavi v této sezóně není 100%, tak jak jsme na to byli zvyklí v minulých letech. Trápí se svoji hrou a Chlístov je teď na výherní vlnce. Tipuji výhru hostujícího celku.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Stejně jako Vladislavi se letos nedaří ani Výčapům. Rokytnice nám minulé kolo ukázala, že dokáže hrát do posledních chvil a proto tu volím tip 1. V minulých letech bych měl tip přesně opačný, ale s aktuální formou Výčap vyhraje domácí Rokytnice

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Na závěr svého tipování věřím domacím, že si body ponechají doma a Náměšť odjede s prázdnou. Újezdu se v prvních zápasech moc nedařilo, ale teď jsou skoro stoprocentní, pokud nepočítám lehké klopýtnutí s Budějovicemi (smích).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Svoboda 3
2. Tomáš Urbánek 3
3. Kamil Svoboda 2
4. Jakub Horák 2
5. Mateo Premar 2
6. Michal Zikmund 2
7. Patrik Rygl 2
8. Miloslav Kafka 1
9. Petr Zima 1
10. Luboš Mlejnek 1
11. Tomáš Novotný 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.