Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice ztratily výhru s Třebelovicemi


12

Nové Syrovice si na vlastním hřišti  důležitou výhru nad Třebelovicemi nepřipsali, protože v závěru zápasu prohospodařili dvougólové vedení a remizovaly 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Nové Syrovice přivítaly na svém hřišti fotbalisty Třebelovic. V minulém kole. si Třebelovice připsaly na svém hřišti pouze bod za remízu 2:2 proti Hartvíkovicím. Nové Syrovice naopak toužili odčinit debakl z Chlístova, kde Nové Syrovice podlehly 7:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také první šance. Aktivní domácí se dokonce se hned v 5. minutě ujali vedení Miroslavem Sosnarem- 1:0. Hosté se snažili sice o vyrovnání, ale v koncovce se jim vůbec nedařilo. Naopak ve 29. minutě udeřili opět domácí, když Jakub Weidenthaler přidal druhou domácí branku a Nové Syrovice rázem vedly 2:0. A jelikož se do konce poločasu hostům nepodařilo alespoň snížit, odcházeli do kabin mnohem veseleji domácí z Nových Syrovic, kteří tak měly našlápnuto ke třem bodům . 

Hosté v závěru vyrovnali

V 58. minutě však hosté vstřelili kontaktní gól, který vstřelil Jan Rakušan - 2:1. Domácí si však v 63. minutě Jakubem Dubským vzali zpět dvougólové vedení - 3:1. Hosté však bojovali a v 80. minutě snížil na 3:2 Ondřej Jurka. Ve druhé minutě nastavení pak zachránil alespoň bod Dušan Janíček - 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Železný Jan, hráč: Zápas dopadl nakonec zaslouženou remízou. Syrovsko-Třebelovicko derby opět gólové nezklamalo. Za náš druhý poločas jsme si vyhrát nezasloužili.prohospodařili jsme dvakrát vedení o 2 góly což se nemůže stávat. Byl jsem ale dost překvapeni jak klidné a čisté derby to bylo, protože dřív to bývalo opravdu na nože.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Odehrály jsme nejlepší zápas letošní sezóny. Po celé utkání jsme byli herně lepším týmem a domácí spoléhali pouze na dlouhé nákopy, které mají hrozně silné a dělaly nám velké problémy. Po prohraném poločasu jsme se dokázali semknout, domácí zatlačit a zaslouženě v závěru alespoň vyrovnali. Domácím děkuji za tvrdou, ale férovou hru a přeji hodně štěstí do dalších zápasů.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Dubský [-] (74. J. Pojezný [-] ) , M. Sosnar [-] , J. Vlček [-] (83. V. Štěpanovský [-] ) , J. Železný [-] , J. Houserek [-] (90. L. Nejerál [-] ) , R. Janoušek [-] , J. Weidenthaler [-] , D. Růžička [-] , M. Procházka [-] , D. Janoušek [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (83. K. Veselý [-] ) , T. Brychta [-] (89. V. Dobrozenský [-] ) , R. Jurka [-]

ŽK: 23. J. Železný , 90. M. Sosnar .
Hráči zápasu: M. Procházka , J. Dubský - J. Rakušan .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: FRANC Miloš - VRZAL Vlastimil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Rudolf Šťáva
Tip experta: remíza

Opět těžký tip. Syrovice přivítají na svém hřišti tým Třebelovic a dle mého názoru se zde bude hrát do posledních minut. Netroufnu si tipovat vítěze, a proto tomuto zápasu bude slušet remíza 2:2 nebo 3:3.

Tip: výhra hostů