2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník loupil v Hartvíkovicích


Branky


11

Fotbalisté Lipníku zvítězili v pikantní zápase na hřišti Hartvíkovic 3:2 a dostali se v tabulce před svého soupeře 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Hartvíkovice přivítali na svém hřišti fotbalisty z Lipníku. V loňské nedohrané sezóně se oba soupeři rozešli smírně s výsledkem 2:2. Hartvíkovice se po delší době mohli opět představit na domácím hřišti, kdy měli teď sérii 4 zápasů v řadě venku. Ovšem ani domácí prostředí jim nepomohlo. Už ve 3. minutě po chybě bránících hráčů a špatném vyběhnutí brankáře Chalupy a krásné střele z dálky Dominika Vozára šli hosté do vedení 0:1. Domácím hráčům v prvním poločase nic nevycházelo a hosté častěji hrozili z rychlých brejků. Ještě do poločasu zásluhou Štěpána Valy šli do kabin do dvou brankového vedení 0:2.

 

Domácí pouze snížili

Ani začátek druhé půle se domácím nepovedl a opět po špatném dostoupení bránících hráčů šli na brankáře Chalupy hostující Šťáva s Vozárem a pro druhého jmenovaného už nebyl problém míč dopravit do sítě 0:3! Aby toho nebylo málo v 55 minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Sýkora Kamil. Vypadalo to na jasnou výhru hostí. Domácí ale nesložili zbraně a i o jednoho hráče v poli najednou začli mít převahu. Nejprve po nahrávce od Závišky se na velkém vápně uvolnil David Kopuletý a střelou k tyči snížil na 1:3. Za deset minut na to se dostal do vápna Horký a udělal z utkání ještě drama 2:3. Bohužel další branka se už domácím vstřelit nepodařila a tak se z tří bodů radovali hosté. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: První půle byla z naší strany špatná, vůbec jsme se nedostali do hry, míč nás doslova fackoval. Zlepšení přišlo kupodivu až po vyloučení našeho hráče, bohužel ale zaspání začátku zápasu jsme už nedokázali napravit.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Dvořák [-] , J. Sýkora [-] (65. T. Urbánek [-] ) , M. Outulný [-] , M. Kafka [-] , R. Sýkora [-] - D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] (78. V. Rous [-] ) , K. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] (23. D. Pipek [-] ) - -

Hajduk Lipník
M. Peštál [-] - T. Kutálek [-] , M. Tretera [-] , J. Brabenec [-] , P. Burian [-] - M. Vala [-] , M. Mašeja [-] , Š. Vala [-] , A. Kisela [-] - D. Vozár [-] (82. T. Brabenec [-] ) , R. Šťáva [-] -

ŽK: 39. K. Sýkora , 69. D. Pipek . ČK: 55. K. Sýkora .
Hráči zápasu: D. Horký - D. Vozár .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - TRETERA Karel, MALÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Rudolf Šťáva
Tip experta: výhra hostů

Tak hned na úvod mám tipovat náš zápas s Hartvíkovicemi. Věřím, že si z Hartvíkovic odvezeme 3 body. Samozřejmě to nebude lehký zápas a je jasné, že je zde i velká míra rivality po příchodu našeho bývalého trenéra do Hartvíkovic (znovu) (smích). Šikovné hráče mají oba týmy a bude tu hodně záležet na proměněných šancích, což se v Lipníku momentálně moc nedaří, mám na této bilanci veliký podíl (smích).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích