Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín vybojoval se Studencem druhý bod


Branky


12

Fotbalisté Koněšína si v souboji ze Studencem připsali svůj druhý bod v soutěži za divokou remízu 4:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

   Vzájemná rivalita, nasazení, odhodlání, nervozita, přelévání skóre, osm gólů, svižnej fotbal, krásná návštěva, reklama na fotbal – to vše mělo nedělní derby. A kdo přišel – nelitoval. Jako první udeřil Koněšín. Už v 10.minutě se po centru z pravé strany prosadil Badura – 1:0. Po čtvrt hodince bylo v táboře domácích ještě veseleji. To se z přímého kopu nádherně přes zeď do šibenice trefil Šibůrek – 2:0. Jenže jak víme, v takových zápasech ani dvoubrankové vedení nic neznamená. Koněšín měl pak další možnost ke zvýšení skóre po výpadu Moczára, ale skóre se měnilo vzápětí na druhé straně. Studenec se z úvodního šoku oklepal a ve 21.minutě Matějek po přihrávce z pravé strany střílel do odkryté branky – 2:1. Následovala pasáž, kdy Koněšín znejistěl a kdy Studenec převzal iniciativu. Jenže pokus Mezlíka přehodit brankáře, ani gólovka Dufka z bezprostřední blízkosti ještě vyrovnání nepřinesly. To přišlo až krátce před přestávkou, kdy nedůslednost v obraně domácích potrestal po centru opět z pravé strany K.Mrňa do poloodkyrté brány  – 2:2.

   

 

Domácí zachránili bod

I ve druhém poločase mělo utkání svůj náboj a po hodině hry šel Koněšín opět do vedení. Nedorozumění mezi obranou hostů a brankářem potrestal svým důrazem domácí Badura – 3:2. Chybující Kříž mohl své zaváhání napravit prakticky vzápětí, ale jeho pokus se mezi tyče nevešel. Hosté ze Studence podruhé vyrovnali v 73.minutě, kdy po pěkné kombinační akci K.Mrňa z velkého vápna přehodil domácího gólmana - 3:3. Jenže to jakoby hostům nestačilo a o necelých pět minut později šli poprvé v zápase do vedení. Nesmyslný křižný pas domácích zachytil Kříž, jeho dalekonosná střela skončila sice jen na břevně, ale u odraženého míče byl jen hostující Holoubek, pro kterého už nebyl takový problém uklidit míč do sítě – 3:4. Domácí ale tentokrát nesložili zbraně a díky dalšímu zaváhání obrany Studence a ledabylosti v odkopnutí míče se z úhlu i za přispění teče prosadil T.Konečný II. – 4:4. Koněšín mohl ještě strhnout v závěru vítězství  na svoji stranu, ale Šibůrek jakoby nevěděl, kterou částí těla má po centru Čermáka zakončit. Zápas tak skončil zaslouženou a spravedlivou divokou remízou.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Šabata [-] (46. T. Konečný [-] ) , O. Šibůrek [-] , M. Moczár [-] (46. T. Konečný [-] ) , R. Badura [-] , J. Meczl [-] , J. Heralecký [-] (73. P. Čermák [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Konečný [-] (81. T. Sýkora [-] ) , T. Polovčík [-] , M. Pokorný [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] (90. M. Chalupa [-] ) , M. Dufek [-] , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-]

Hráči zápasu: R. Badura - J. Holoubek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Nováček Ivo - SEDLÁK Pavel, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Rudolf Šťáva
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání mám poměrně jasný typ a to výhru hostů. Koněšínu se v celé sezóně moc nedaří, a proto mám jasného favorita pro tento zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů