EXPERT TIP - 4.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021

Datum kola: 26.9.2020


0

Expertem pro 4. kolo 1.B třídy je Míra Daněk z TJ Sokol Dolní Žandov. Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Míra Daněk

Míra Daněk je klíčovým hráčem a obráncem Žandova. V předehrávaném 12. kole viděl bohužel červenou kartu a DK mu udělila stopku na tři utkání. O tomto víkendu tak ještě vzhledem k tomu, že byl poslední Žandovský zápas odložený, nastoupit nemůže, ale v 5. kole už by měl pomáhat svému týmu, který podává kvalitní výkony, ale bodově se mu zatím příliš nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Hranice patří mezi týmy, které dokáží porazit, ale i prohrát s každým. Navíc mají velmi kvalitní ofenzivní fázi. Naopak Chyše je výborná především doma. Navíc je čeká opravdu dlouhá cesta. V zádech ale mají výborný výkon a hlavně výsledek proti Aši. Čekám velmi vyrovnané utkání, hodně branek a těsné vítězství hostů.

Tip experta: 2 50 - 10 - 40 %
Komentář experta:

Na zápas opět bude několik absencí, ale už to nebude tak markantní. Domácím zase bude chybět klíčový útočník. Myslím, že v zápase moc gólů nepadne a pokud si dokážeme pohlídat nebezpečné domácí standartky odvezeme si tři body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Aš je v letošní sezóně divácky hodně zajímavý tým. Spoustu branek dává, ale i dostává. Doma navíc zatím neztratila ani bod a vždy skórovala minimálně čtyřikrát, navíc mají jednoho z nejlepších střelců soutěže. Na druhou stranu Hazlov už si letos připsal dva velmi dobré výsledky, kdy zdolal nás a sebral bod Plesné. Oba zápasy ale byli na domácí půdě. Tentokrát Hazlov další senzační výsledek nepřidá a prohraje. Aš vstřelí opět minimálně čtyři branky, ale čisté konto neudrží.

Tip experta: 0 20 - 40 - 40 %
Komentář experta:

Určitě největší šlágr kola. Plesná je doma vždy hrozně nepříjemná. Extrémně rychlý Panuška v kombinaci s asi nejlepší středovou dvojicí soutěže jsou velmi silné zbraně. Když už to nejde ze hry, umí si Plesní pomoci výborně kopnutou standartkou. Obrana už ale tak kvalitní není. Podobná situace je i u Lipové. Směrem dopředu velmi silné mužstvo, který hraje pohledný kombinační fotbal. Navíc má letos výbornou formu Pavel Slovák. Myslím že ve šlágru kola přijdou gólové hody a o vítězi budou muset rozhodnout až penalty.

Tip experta: 0 50 - 20 - 30 %
Komentář experta:

Utkání dvou týmů, které podle mě letos budou bojovat o záchranu. Lokáda si hned v úvodním kole připsala důležité body, ale od té doby schytává jeden debakl za druhým. Věřím, že oni sami berou tenhle zápas jako odrazový můstek k lepším zítřkům. Navíc když na to přijde, umí dokonale využít domácího prostředí. Hosté pak ukázali, že ,,záchranářské,, souboje zvládají, když dvakrát přehráli nejtěsnějším rozdílem tabulkové sousedy. Tentokrát budou po zápase spokojené oba týmy. Druhý bod zůstane doma.

Tip experta: 0 40 - 30 - 30 %
Komentář experta:

Křižovatku jsem letos viděl hrát už třikrát. Doma, na svém krásném trávníku, je silná. Bude tam nepříjemný soupeř i pro týmy z čela tabulky, ale pokud se sejdou ve stejné sestavě jako v Lipové. Na body to nebude ani tentokrát. Hosté mají sympatický mladý tým, který umí hrát rychlý přímočarý fotbal, ale občas chybí zkušenosti dotáhnout dobře rozehraný zápas do vítězného konce. Tipnu si ale že Křižovatka se sejde a body se budou dělit.

Tip experta: 2 10 - 0 - 90 %
Komentář experta:

Poříčí doma zatím neprohrálo, navíc si bude moci pomoct hráči z áčka ale čeká je velmi náročný zápas. Dvory jsou hodně kvalitní. Kvalitou některých svých hráčů daleko převyšují B třídu. Domácí se určitě budou chtít vytáhnout proti zatím suverénnímu soupeři a pokud podají soustředění a trpělivý výkon, z rychlých brejků určitě mohou udeřit. Věřím že Poříčí Dvory pořádně potrápí, ale na body to nakonec nebude.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Sebastián Linhart 5
2. Petr Chovánek 4
3. Marek Tišl 4
4. Karel Chovánek 4
5. Venca Likeš 3
6. Jan Husák 3
7. Pavel Neumann 3
8. Adam Vála 2
9. Jiří Klik 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.