1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí dovedlo potrápit hráče Dvorů, ti jsou však i nadále stoprocentní


Branky


10

Souboj dvou doposud velice kvalitně hrajících celků byl dnes vidění v Královském Poříčí. Domácí rezerva vyzvala tým Dvorů, který byl se skóre 32:1 a plným počtem bodů postrachem soutěže. Poříčí ale mělo z pěti zápasů čtyři výhru a rozhodně nehodlalo utkání předem vzdát. Na utkání si našlo cestu 50 diváků, což je maximum, které současná situace povoluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle, ale do vedení šli hosté

Vstup do utkání byl z obou stran poměrně opatrný, k vidění bylo spíše oťukávání a poznávání se mezi soupeři, než nějaký hurá fotbal. Trvalo to zhruba 20 minut, pak ovšem začali postupně přebírat otěže utkání hráči Dvorů, a začali diktovat tempo a styl hry. Odměnou jim byla první vstřelená branka, která přišla ve 33. minutě. Domácí se v obraně dopustili hrubé chyby a tu bez váhání potrestal Marcel Vedana. Bylo to 1:0 pro hosty. Poříčí však nesložilo zbraně a snažilo se vrátit skóre do nerozhodného stavu. Kvalitní Dvorská obrana ale nedělala chyby a další branka v prvním poločase už nepadla.

Domácí ožili, ale nestačilo to

Do druhé půle vstoupili domácí hráči značně nabuzeni a rozhodnuti přehoupnout skóre na svou stranu. Aktivita jim bohužel nebyla nic platná. V 59. minutě došlo k další zbytečné ztrátě domácích ve středu hřiště a byl to opět Marcel Vedana, který po rychlém brejku vstřelil svou druhou branku v utkání a zvýšil vedení hostů na 2:0. Další rána přišla hned záhy, v 65. minutě se po standardní situaci prosadil obávaný kanonýr Jaroslav Nerad. Bylo to 3:0 pro hosty a nevypadalo to, že by se ještě mělo konat nějaké překvapení. Hosté si to uvědomovali a poněkud polevili ve své snaze a aktivitě a domácí začali pomalu získávat na převaze a tlačit se více dopředu. Jejich snaha přinesla však přinesla branku až v samotném závěru. V 90. minutě se hezky trefil z přímého kopu Jan Jiráček a snížil tak na konečných 1:3 z pohledu domácích. Poříčí jevilo snahu s výsledkem ještě něco udělat, na to už však nebyl čas a sudí odpískal konec utkání.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Petr Jankovský (kapitán domácích): Dnešní prohru bereme určitě jako ztrátu, je to velká škoda, ale Dvory mají velice zkušený tým a dokazují to v každém zápase. Myslím si, že jsme je dokázali dost potrápit, a to je pro nás alespoň částečný úspěch.




Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - M. Schildbach [-] (46. J. Vogl [-] ) , L. Dufek [-] (46. J. Jiráček [-] ) , M. Klepáček [-] , J. Miksa [-] , J. Drahokoupil [-] (74. O. Brandl [-] ) , P. Jankovský [-] , P. Jech [-] (66. P. Havlena [-] ) , V. Friml [-] (46. R. Soták [-] ) , M. Matta [-] , D. Štrúbel [-]

TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - M. Pavliš [-] , M. Schneider [-] , V. Iwaschenkov [-] , J. Prchal [-] - M. Holcman [-] , J. Šimků [-] , M. Horváth [-] , M. Hlinka [-] (72. D. Vaník [-] ) - J. Nerad [-] (80. P. Bitman [-] ) , M. Vedana [-] -

ŽK: 13. J. Jiráček , 62. J. Miksa - 42. M. Hlinka , 52. M. Holcman , 89. M. Horváth .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: BOUŠE Václav - GARDOŠ Jiří, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Míra Daněk
Tip experta: výhra hostů

Poříčí doma zatím neprohrálo, navíc si bude moci pomoct hráči z áčka ale čeká je velmi náročný zápas. Dvory jsou hodně kvalitní. Kvalitou některých svých hráčů daleko převyšují B třídu. Domácí se určitě budou chtít vytáhnout proti zatím suverénnímu soupeři a pokud podají soustředění a trpělivý výkon, z rychlých brejků určitě mohou udeřit. Věřím že Poříčí Dvory pořádně potrápí, ale na body to nakonec nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích