Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V důležitém souboji o body vítězem Bukovany


Branky


10

Na neoblíbenou půdu Lokomotivy Mariánských Lázní zajížděl nováček soutěže TJ Baník Bukovany. Lokádě se zatím nedaří a po pěti kolech měla na kontě pouze tři body, Bukovany se také dlouho trápili ale v posledních zápasech se výsledkově zvedli a se šesti body se pohybovali ve středu tabulky. Pro oba celky však byl bodový zisk velice potřebný. Trávník nebyl v optimálním stavu, hratelným však shledán byl a 30 fanoušků, kteří si našli cestu na zápas, se tak mohlo těšit, co hráči obou týmů předvedou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokáda vedla, nakonec šla do kabin s mankem

Nepříznivý terén předznamenal, jak bude utkání vypadat, a skutečně to bylo především o bojovnosti a podstoupených osobních soubojích. Po prvních 20 minutách však mohli Bukovanští prohrávat klidně 3:0, ale to, co Lokomotivu provází zatím celou sezónu, sice neproměňování šancí, je trápilo i v tomto zápase. Podařilo se jim však využít alespoň jednu šanci. V 16. minutě to byl Petr Ceplecha, který se dostal k míči podařilo se mu dostat míč za záda hostujícího gólmana Balady. Bukovany potom začaly hrát o něco aktivněji a soupeře chvílemi přehrávali. Odměnou jim bylo vyrovnání, které přišlo již po osmi minutách. Ve 24. minutě se po závaru před bránou prosadil Miroslav Hamouz, který tak srovnal stav zápasu na 1:1. Nedlouho na to šli hosté do vedení. Ve 38. minutě využil Patryk Abeldinov další skrumáže a nechytatelnou střelou poslal své mužstvo do vedení. Bukovanům se povedlo do poločasu svůj náskok ještě navýšit. Těsně před odchodem do kabin vstřelil branku kapitán hostů Jiří Kukla a bylo to už 3:1. Lokáda měla o poločase spoustu témat k debatě.

Rychlé vykřesání naděje nakonec nepomohlo

Ihned po začátku druhého poločasu se domácím povedlo manko snížit. Chybu v komunikaci mezi hostujícím obráncem a brankářem Baladou využil ve 46. minutě Marek Gargula, který tak snížil na 2:3 z pohledu domácích. Herní převaha byla v tuto chvíli spíše na straně domácích, vzato však z pohledu celého zápasu, hrál se velice vyrovnaný fotbal, kdy, jak se tak říká, každý chvilku tahal pilku. Mariánské Lázně se však na další branku již nezmohly a tak to byli Bukovanští, kdo se postaral o další a poslední změnu skóre. Konkrétně to byl záložník Josef Gvizd, který nádhernou střelou z přímého kopu nedal brankáři Martínkovi žádnou šanci a upravil tak výsledek na 4:2 pro hosty. Trápení Lokomotivy pokračuje i po tomto zápase a bude se muset pokusit urvat body v dalším zápase. Bukovany si naopak připisují již třetí výhry a s devíti bodu jsou tak zatím v bezpečném středu tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner (trenér hostů): Dnes nebyl výkon z naší strany zdaleka optimální, docházelo ke zbytečným chybám, ale tři body musíme brát všemi deseti. Na takhle těžkém terénu bylo obtížné hrát fotbal, bylo to tedy především o bojovnosti. V zápase byly emoce na obou stranách, my jsme rádi, že jsme zvládli vyhrát.



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Martínek [-] - J. Gemov [-] , P. Ceplecha [-] , M. Schwertschal [-] , J. Schwertschal [-] (46. M. Gargula [-] ) , A. Paur [-] , P. Černík [-] , T. Černík [-] , V. Semančík [-] , S. Staněk [-] , M. Derka [-]

TJ Baník Bukovany
L. Balada [-] - V. Kolář [-] (46. D. Fülöp [-] ) , J. Kukla [-] , L. Pech [-] (89. Z. Repík [-] ) , D. Psota [-] - J. Zronek [-] (84. M. Kunštár [-] ) , J. Bauchner [-] , P. Abeldinov [-] , J. Gvizd [-] - M. Hamouz [-] , D. Psota [-]

ŽK: 51. V. Semančík , 68. A. Paur , 73. M. Derka - 63. J. Zronek , 67. M. Hamouz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Balhar Ivan - VU David, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Míra Daněk
Tip experta: remíza

Utkání dvou týmů, které podle mě letos budou bojovat o záchranu. Lokáda si hned v úvodním kole připsala důležité body, ale od té doby schytává jeden debakl za druhým. Věřím, že oni sami berou tenhle zápas jako odrazový můstek k lepším zítřkům. Navíc když na to přijde, umí dokonale využít domácího prostředí. Hosté pak ukázali, že ,,záchranářské,, souboje zvládají, když dvakrát přehráli nejtěsnějším rozdílem tabulkové sousedy. Tentokrát budou po zápase spokojené oba týmy. Druhý bod zůstane doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích