D. Draksl 6.
D. Toth 51. (p.)
W. Skwierawski 55.
P. Hyka 72. (p.)
4:1
(1:1)
10. M. Jurky
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:30

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš přehrála Hazlov


Branky


6. D. Draksl , 51. D. Toth (p.) , 55. W. Skwierawski , 72. P. Hyka (p.) - 10. M. Jurky
10

Na půdu Jiskry Aš, který byla s devíti body pohodlně v horní polovině tabulky, zajížděl Hazlov, který měl body čtyři a příliš se mu nedařilo. Aš vstupovala do utkání jako favorit a 50 diváků se těšilo na atraktivní duel

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se vítěz neurodil

Od úvodního hvizdu byl k vidění především bojovný a vyrovnaný fotbal, který je především pro Hazlovské v letošní sezóně typický. Ač zápis z utkání hovoří jinak, byli to hosté, kdo se v utkání prosadil jako první. Konkrétně Martin Jurky, který již ve 2. minutě vstřelil branku snad ze 30 metrů. V 6. minutě se domácím podařilo vyrovnat, postaral se o to Daniel Draksl. Po dvougólové čtyřminutovce se hra zklidnila a nadále se pokračovalo v bojovné hře, Aš měla ze hry o něco více ale další vyložené šance si v první půli již nevytvořila. Ve 32. minutě měli největší šanci ke skórování hosté, kdy Martin Jurky zahrával pokutový kop, ale přestřelil vysoko nad bránu. Ve 40. minutě potom zakončoval z bezprostřední blízkosti hostující Mikeš, trefil ovšem pouze domácího gólmana.

Druhá půle patřila Aši

V druhé půli začala být Aš aktivnější, ale Hazlov svou bojovností nedaroval soupeři ani pětník. Úvod do druhé půle se domácím však povedl. V 51. minutě došlo ve vápně hostů k diskutabilní situaci, hlavní sudí nakonec rozhodl ve prospěch domácích a nařídil pokutový kop. O následnou exekuci se bezpečně postaral Dominik Toth, pro kterého to byla již 12. branka v sezóně a jen o jeden gól je na druhém místě v tabulce střelců. Domácí tak vedli 2:1. O pouhé čtyři minuty později se povedlo domácím vedení navýšit. Postaral se o to Witold Skwierawski a bylo to již 3:1. Hazlovským se nedařilo dovést své akce do zdárného konce, dokázali si vytvořit dvě stoprocentní šance, ani jednu z nich však v gól neproměnili. Aš tak zůstávala na balónu a byli to domácí hráči, kdo vstřelil i další, a zároveň poslední branku utkání. V 72. minutě totiž došlo ve vápně hostů k dalšímu nedovolenému zákroku. A sudí Coufal neměl na výběr, ale musel nařídit další pokutový kop. Tentokrát si míč na puntík postavil Petr Hyka a ani on se nemýlil a upravil tak skóre na konečných 4:1. Hazlov tak nedosáhl ani na bod a se čtyřmi body se pohybuje kolem sestupových příček. Aš se výhrou posunula do bezpečné horní poloviny tabulky. Kaňkou na utkání byla červená karta pro Wiesengangera, který neudržel na uzdě své nervy a po úderu hlavičkou do hlavy hostujícího hráče mu byla ukázána červenná karta. Na utkání už to však vliv nemělo.

 

První pokutový kop pro Aš.

 

A druhý pokutový kop pro Aš.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Vlastimil Svoboda (trenér domácích): Dnešní zápas byl bojovný na obou stranách, po první vyrovnané půli jsme to však byli my, kdo se v utkání dokázal prosadit a utkání jsme tak dovedli do vítězného konce. Hráčům musím poděkovat za předvedený výkon.




Sestavy


TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - D. Toth [-] , M. Kohuťár [-] (46. J. Martinovský [-] ) , P. Hyka [-] , V. Rádl [-] , P. Maher [-] , D. Draksl [-] (75. J. Wiesenganger [-] ) , W. Skwierawski [-] (67. B. Milata [-] ) , T. Sčasný [-] (75. F. Jaroš [-] ) , J. Brož [-] , D. Lauko [-] (34. A. Šibal [-] )

FC Jiskra Hazlov
D. Šturm [-] - P. Fuxa [-] (46. M. Heřmanský [-] ) , D. Škvor [-] , V. Strnad [-] , M. Jurky [-] , M. Mikeš [-] , M. Tuček [-] (67. P. Repčík [-] ) , F. Mezera [-] , M. Hlivjak [-] (83. S. Šlesingr [-] ) , J. Vališ [-] , R. Nožina [-]

ŽK: 11. W. Skwierawski - 29. R. Nožina , 39. M. Tuček , 55. M. Jurky , 90. M. Heřmanský . ČK: 90. J. Wiesenganger .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - MAKOVEC Jan, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Míra Daněk
Tip experta: výhra domácích

Aš je v letošní sezóně divácky hodně zajímavý tým. Spoustu branek dává, ale i dostává. Doma navíc zatím neztratila ani bod a vždy skórovala minimálně čtyřikrát, navíc mají jednoho z nejlepších střelců soutěže. Na druhou stranu Hazlov už si letos připsal dva velmi dobré výsledky, kdy zdolal nás a sebral bod Plesné. Oba zápasy ale byli na domácí půdě. Tentokrát Hazlov další senzační výsledek nepřidá a prohraje. Aš vstřelí opět minimálně čtyři branky, ale čisté konto neudrží.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích