EXPERT TIP - 1.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 7.8.2016

0

Expertem pro 1. kolo Okresního přeboru je Lukáš Broža




Lukáš Broža

Lukáš Broža

Jsem odchovancem Moravce, kde jsem začal v roce 1995 v mladších žácích pod trenérem Tulisem. Za muže jsem začal nastupovat v patnácti letech. Krátce jsem hostoval v dorostu Velkého Meziříčí. V roce 2006 jsem odešel do Bystřice n.P., kde jsem si vyzkoušel krajský přebor. Po návratu na Moravec jsem přešel do Strážku a poslední tři sezóny jsem odehrál v dresu Osové Bítýšky. Před touto sezónou jsem se vrátil do svého mateřského klubu – TJ Moravec. Souhrou okolností jsem se stal i hrajícím trenérem a doufám, že nás čeká úspěšný rok!

Křižanov - Vír 1

Domácí prolomí prokletí domácí půdy z jarní části. Křižanov v generálce porazil Strážek hokejově 6:4 a věřím, že se v ofenzívě prosadí i proti Víru, který se loni zachránil až v závěru. Za domácí se střelecky prosadí kapitán David Nobicht.

 

Bobrová - Počítky 0

Zde očekávám vyrovnaný zápas. Domácí omladili kádr a v minulé sezóně hráli pohledný fotbal. Počítkám se také vydařila jarní část a očekávám, že budou v nové sezóně atakovat přední příčky. Domácím zařídí bod vysoký útočník Svoboda.

 

Os. Bítýška - Svratka 1

Věřím, že posílená Bítýška odstartuje do nové sezóny vítězně. Minulý týden jsme jim sice s Moravcem trošku srazili sebevědomí :) , ale přesto všechny body zůstanou doma. Trefí se novopečený otec Marek Vařílek a Zdeněk Mucha.

 

Hamry - Rozsochy 2

Hamry jsou na domácím hřišti velmi silné, ale v loňské sezóně jsme si z této horké půdy dokázali odvézt všechny body. Věřím, že podobně se zadaří fotbalistům Rozsoch, které řadím mezi největší favority na postup. Svůj střelecký účet v nové sezóně otevře njelepší kanonýr posledních let okresního přeboru Petr Bureš.

 

Bohdalov - Jívoví 1

Jívoví bude černým koněn soutěže, ale na domácí Bohdalov nováčkovská euforie stačit nebude. Bohdalov loni bojoval do posledních kol o postup a letos se bude chtít také pohybovat na špici. Hostující Horký potvrdí své střelecké kvality, ale domácí si vítězství pohlídají.

 

Radostín - Bory 2

Hned na úvod sezóny se v derby utká loňský účastník 1.B třídy Radostín doma s celkem Borů. Radostín získal loni bodů jako šafránu a zaslouženě skončil poslední. Nevěřím, že budou bojovat o okamžitý návrat do krajské soutěže a hned první políček mu udeří hostující fotbalisté. 

 

Nová Ves B - Bystřice B 0

Hned v úvodním kole dojde na souboj jediných rezerv v soutěži. Těžko říct v jakých sestavách se oba týmy představí, ale hostující matador Zdeněk Sklenář svému týmu zařídí bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Matyáš Procházka 5
2. Stanislav Krejčí 4
3. Petr Večeřa 4
4. JAN VEČEŘA 3
5. Pavel Jelínek 3
6. Michal Hájek 3
7. Emil Šibor 3
8. Martin Pokorný 3
9. Big Bond 2
10. Lukáš Broža 2
11. Jaroslav Stupka 2
12. míša krejčová 1
13. Vít Havelka 1
14. Zlatan Ibrahimovič 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.