Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji Béček vyhrála Nová Ves jasně o pět branek


Branky


0

Béčko Bystřice si po sestupu z I. B třídy připsalo vysokou prohru v Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli rozhodly zápas

Po letní přestávce přivítala rezerva Nové Vsi  na svém hřišti nováčka soutěže z Bystřice nad Pernštejnem.Do zápasu vstoupili aktivněji domácí ,kteří svým pohybem a důrazem dělali soupeři problémy.Do třicáté minuty však jejich snažení naráželo na dobře zformovanou obranu hostů.V třicáté první minutě se Novoveští příznivci konečně dočkali gólu.To z pravé strany odcentroval domácí bek Franta Šandera, jehož na milimetr přesný centr poklidil hlavou k tyči Honza Šandera.Již sedm minut po té se z pětadvaceti metrů opřel do míče Tom Nejedlý jehož přízemní střela zapadla za pravou tyč Haluškovi branky.Netrvalo to ani tři minuty a stejný hráč se radoval po druhé.To když převzal míč mezi obránci a sám proti brankáři se nemýlil.Poločas v němž domácí byli po většinu času  lepším mužstvem zakončili domácí gólem .V 44.minutě se prosadil Michal Kuchta, jenž byl důrazný před brankou a stanovil poločasové skóre na 4:0.     

Domácí kontrolovali utkání

Druhý poločas začali domácí uspokojeni vysokým vedením vlažněji ,čehož ale hosté nedokázali využít.Naopak postupem času se přizpůsobovali tempu domácích,tak že fanoušci mnoho fotbalového neviděli.Za zmínku  snad stojí jenom akce z 64.minuty,kdy po pravé straně potáhl míč Lukáš Jůda  a přesnou nahrávkou našel nabíhajícího Honzu Šanderu,který však trefil jen vyběhnutého brankáře Halušku.K odraženému míči se dostal Kuba Šandera ,ale odkrytou branku netrefil.Stejný hráč se nakonec branky dočkal v 84.minutě ,když obešel brankáře hostů a do prázdné branky stanovil výsledek zápasu na 5:0.      



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Dobře zvládnuté utkání v němž jsme hosty k ničemu vážnějšímu nepustili.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: V prvním zápase sezóny jsme měli problémy se sestavou. Někteří hráči byli na dovolený, další museli vypomoci našemu Áčku. Odjeli jsme proto v jedenácti hráčích. Domácí nás v zápase přehráli hlavně důrazem a jejich vítězství je zasloužené.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - T. Novotný [-] , M. Dědič [-] (68. M. Klement [-] ) , F. Šandera [-] (46. L. Jůda [-] ) - P. Bureš [-] , T. Nejedlý [-] (61. V. Bureš [-] ) , T. Nečas [-] (46. J. Nečas [-] ) , J. Šandera [-] , J. Šandera [-] - P. Šandera [-] , M. Kuchta [-] (46. J. Bureš [-] ) -

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Haluška [-] - D. Čermák [-] , J. Martínek [-] , D. Zítka [-] , M. Horák [-] , P. Karásek [-] , R. Prüger [-] , Z. Sklenář [-] , R. Kadlec [-] , F. König [-] , R. Špatka [-]

Hráči zápasu: T. Nejedlý , P. Šandera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - SKRYJA Stanislav, BENEŠ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.