V Radostíně začaly padat branky až ve druhé půli


Branky


47. M. Láznička , 49. R. Fňukal , 70. J. Kozel - 60. M. Vávra , 89. M. Ochrana (p.)
0

V prvním zápase nové sezóny zůstaly všechny tři body v Radostíně, což potěšilo většinu se 150 přihlížejících diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Na Radostínském pažitu se odehrálo po třech letech okresní derby se sousedy z Borů. Utkání bylo od začátku plné nepřesností a neslo klasické prvky prvního zápasu sezony. Asi po 15.minutách hry se osmělili hosté a po dlouhém nákopu za obranu pelášil sám na branku Martin Vávra, který však selhal a to samé se opakovalo ještě ve 23.minutě a v 31. minutě. Domácí poprvé zahrozili ve 22.minutě kdy po centru Kozla hlavičkoval Lážnička, kterého bravurně vychytal Pokorný nohou, míč se odrazil k mladíčkovi Císařovi, ale ten ve vyložené šanci selhal. Do kabin proto odcházeli oba celky za nerozhodného a bezgólového stavu 0:0.

Góly začaly padat po změně stran

 Do druhého poločasu nastoupil Radostín velkým náporem a ve 47.minutě po druhém rohovém kopu za sebou posadil Večeřa míč na zadní tyči stojícímu Lázničkovi, který rozvlnil síť - 1:0. Ještě veseleji bylo o dvě minuty později kdy hostující bek vyzval ke skorování domácího Fňukala a bylo - 2:0. Poté se hra začala kouskovat a přibylo emocí a diskuzí s rozhodčím. Bory snížily v 60. minutě po propadnutí míče za obranu se nemílil Martin Vávra - 2:1. Domácí však nesložili zbraně a v 70. minutě po samostatné akci udeřil Kozel 3:1. Hosté mohli snížit v 76. minutě, kdy se pískala penalta za faul na pronikajícího Ochranu, ale Milan Špaček selhal. V 80. minutě šel předčasně pod sprchu domácí kapitán Berka. Bory začaly ještě víc nakopávat a hrát na brejky, což domácím vyhovovalo a stopeři v pohodě nákopy odehrávali. Když už to vypadalo, že se nic nestane došlo k nedorozumnění v komunikaci mezi Kozlem a Dupalem, který musel stáhnout Vávru a pískala se v 90. minutě další penalta, kterou se štěstím proměnil Ochrana 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Šíma Vladimír, trenér: Dnes je pro mě spokojenost se třemi body. Herně to nebylo nic moc klasický první mistrák. Spousta nepřesností na obou stranách zbytečně moc emocí ,měli jsme dost změn v sestavě, tak to bylo znát. Potěšili mě hlavně mladí hráči . Bory byli o trošičku lepší v prvním poločase, mi zase v tom druhém. Tři body jsou pro nás důležité hlavně pro pohodu mužstva. Podle mě nás Bory podcenily. Sportovně musím uznat, že by zápasu slušela remíza.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Zápas jsme si prohráli sami, když jsme v prvním poločase zahodili několik vyložených příležitostí. Po přestávce se domácí dostali dvěma slepenými brankami do vedení. Nám se podařilo snížit a vzápětí jsme neproměnili pokutový kop. Naše další kontaktní branka přišla pozdě a domácí si výhru pohlídali.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - SKRYJA Stanislav, ČECH Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.