Bohdalov začal sezónu výhrou nad nováčkem z Jívoví, kterou sledovalo 320 diváků!


Branky


29. P. Jaroš , 36. V. Koukal , 54. T. Doležal (p.) , 82. A. Neuman
0

Bohdalov bude opět po roce čeřit postupové vody, což dokázal domácí čtyřgólovou výhrou nad nováčkem z Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Natěšení hosté sršeli sebevědomím. V Bohdalově však narazili na zkušeného a ve všech řadách kompaktního soupeře. Utkání sledovalo 320 diváků a ti byli právem zvědavi na ,,televizního´´ nováčka z Jívovíi a na to, jak se domácí hráči vypořádali s náročným dvoudenním večerním pouťovým programem. Asi dobře, protože jejich výkon byl takřka bezchybný, žádný z hráčů se nedopustil fatální chyby.Zejména v prvním poločase však neměli štěstí v úspěšnějším gólovém zakončení, protože několik jasných šancí jinak vynikajícího Vojty Koukala, který konečně hrál tak, jak jsme u něj byli v minulosti zvyklí, Kuby Šimka i Davida Křesťana,vychytal skvělý a stylově čistý, hostující brankář Michal Štryncl. Soupeř nevyslal za celý první poločas jedinou přímou střelu na branku, se dvěma zahrávanými rohy si lehce poradil bohdalovský brankář Martin Mundok. Góly v prvním i druhém  poločase padaly jen do sítě Jívovských a rovnoměrně se o ně podělili nejprve po svém průniku Alda Neuman a po dobře kopnutém rohu Petrem Jarošem, skóroval hlavou jeho bratr Pavel. 

Bohdalov navýšil vedení o další dvě branky

Ve druhé půli proměnil pokutový kop Tomáš Doležal a bilanci branek uzavřel po závaru před brankou soupeře Vojta Koukal. Hosté v poli byli domácím rovnoceným soupeřem, na výborně hrající obranu Bohdalovských však nenašli žádný recept, střelecky byli bezzubí. Po celý zápas však svým projevem působili sympatickým dojmem.         



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Po celé utkání jsme si vytvářeli spoustu šancí a měli územní převahu a hosty jsme k ničemu závažnému nepustili. Do poločasu jsme vstřelili 2 branky a to nás uklidnilo a v druhém poločasu už úplně ovládli hru a přidali další branky. Mrzí mě neproměnění vyložených šancí.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: První zápas v přeboru nám po sedmileté pauze nevyšel podle představ. Soupeř nás vyškolil svojí přímočarou hrou. Bohdalovští byli jednak důraznější v osobních soubojích a také lépe fyzicky připraveni a zaslouženě vyhráli. Upřímně, nebýt Michala v bráně, mohlo to skončit daleko větším debaklem. Ale nebudeme po první prohře házet flintu do žita, jeden zápas sezonu nedělá. Za týden nás čeká velké derby s Křižanovem a do toho dáme opět maximum.



Počet diváků: 320. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - ROTKOVSKÝ Petr, ŠUSTR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.