Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

9.0

V Křižanově se body dělily


Branky


23. R. Navrátil (p.) - 21. A. Burian (vl.)
0

K úvodnímu utkání nového ročníku přivítal Křižanov hosty z Víru. Domácí měli svému soupeři co vracet, když právě v závěrečném kole minulé sezóny podlehly svému sokovi na jeho hřišti jednoznačně 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí srovnali krok z penalty

Vstup do utkání měli lepší hosté. Svým důrazem dělali domácím hráčům problémy a více se tlačili k jejich vápnu. Již v 15.minutě mohl jít Vír do vedení. Pěknou kombinací se za obranu domácích dostali hned dva útočící hráči. Nabídnutou šanci dva na samotného brankáře zakončili gólově, ovšem skórující hráč si o kousek nepohlídal svoje postavení a skóroval z offsaidové pozice. Ani tento nezdar hosty nerozhodil a stále se snažili být více důrazní v osobních soubojích. Po jednom z dlouhých nákopů byl napadán domácí stoper A.Burian, ten se dobře nedomluvil se svým spoluhráčem v bráně J.Stupkou a skóre se již měnilo 0:1. Burianova hlavička měla razanci i směr do protipohybu domácího gólmana, jenž pod tělem nedokázal míč zachytit a ten doputoval do sítě. Nabídka k vyrovnání se Křižanovu naskytla prakticky v zápětí. Vírský obránce ve svém vápně hokejovým bodyčkem vystavil stopku domácímu kapitánovi M.Petrovi a rozhodčí Bula nařídil pokutový kop. Nepříjemný zákrok vyřadil M.Petra ze hry, jenž musel ihned střídat. K zahrávání penalty se postavil útočník R.Navrátil a razantně posunul skóre do stavu 1:1. Hosté za penaltu cítili křivdu a Křižanov to naopak vrátilo zpět do zápasu. Domácí od této chvíle již více kontrolovali hru, ale jejich nabídka na balón nebyla dostačující k lepšímu zakončení na Preislerovu bránu. Ani pár rohových kopů či centrovaných míčů do vápna nenadělalo hostující obraně výrazné problémy.

Do kabin se tam odcházelo za nerozhodného stavu. 

V druhé půli již branka nepadla

Druhý poločas začali opět aktivněji křižanovští hráči, ale bez výrazného zakončení. Vír se již hluboce soustředil na obranu a do útoku prakticky nespěchal žádný z jejich hráčů. Vyjímkou bylo vysunutí za obranu vírského útočníka, ale dobrá offsaidová past Křižanova nedovolila hráči podniknout samostatný nájezd na J.Stupku. Domácí měli možnost strhnout vedení na svoji stranu ve dvou výraznějších šancích. V první se ve vápně uvolnil střídající mladíček D.Fendrych, ale J.Preisler jeho střelu bravurně zlikvidoval vyražením na roh. Zanedlouho vznikl ve vápně Víru další závar. Po centrovaném míči hostující gólman pouze vyrážel a hlavičkující D.Fendrych orazítkoval břevno, míč se odrazil zpět do hry a domácí borci pálili hned třikrát z malého vápna. Jednou zasahoval gólman a dvakrát byli nastřeleni před brankovou čarou již obětavě bránící hostující hráči. V závěru utkání neměli domácí již tolik sil, aby utkání otočili a tak se body dělily.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - LHOTSKÝ Filip, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.