4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry překvapivě vysoko porazily Rouzsochy


Branky


0

V souboji dvou celků, které budou v této sezoně patřit k favoritům soutěže, zvítězily rozdílem třídy překvapivě Hamry nad Rozsochy 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry dvakrát skórovaly a ještě zahodily penaltu

Kladiváři přivítaly v prvním kole na domácím hřišti Rozsochy. Zápas začaly lépe domácí Hamry, když hned na začátku vybojoval penaltu Dominik Havlík, ovšem Vojtěch Zedníček ji pohrdnul a přestřelil. Skóre tak otevřel až po hezké individuální akci Petr Vašek, který zavěsil pod břevno - 1:0. Druhou branku zanedlouho přidal přesnou střelou z vápna Dominik Havlík - 2:0. Hosté z Rozsoch pouze nakopávali a do velkých šancí se tak nedostávali. První poločas už další branku nepřinesl.

Domácí přidali dvě branky. Rozsochy nedaly penaltu.

V druhé půli Hamry hru kontrolovaly a měly míč více na svých kopačkách. Ovšem hosté mohli snížit po nařízené penaltě, kterou však výborně vychytal Tomáš Pinkava. Kladiváři tak definitivně zlomili zápas na svoji stranu, když po hezké akci dorážel Tomáš Jelínek - 3:0. Na konečných -  4:0 završil podobně opět Tomáš Jelínek. Hamry si tak v prvním kole poradily s přehledem s těžkým soupeřem.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Suše.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - A. Šabart [-] , J. Uhlíř [-] (77. M. Štikar [-] ) , J. Zábranský [-] , V. Zedníček [-] - P. Vašek [-] , P. Němec [-] , T. Jelínek [-] , J. Zeman [-] , I. Sojma [-] (68. P. Danko [-] ) - D. Havlík [-] -

TJ Rozsochy
O. Svoboda [-] - T. Prosecký [-] (77. J. Střešnák [-] ) , M. Šafránek [-] , J. Smolka [-] (66. J. Holý [-] ) , F. Cacek [-] (82. L. Zavadil [-] ) , L. Andrejs [-] , J. Nebola [-] , V. Ambrož [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

ŽK: 70. D. Havlík .
Hráči zápasu: T. Pinkava , T. Jelínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - HLADÍK Jiří, DVOŘÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.