HVĚZDY V PRALESE: Reprezentační kanonýři stále umí. Trefil se Baroš i Koller

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Hned tři exligoví hráči, kteří uvízli v našem monitoringu, vstřelili o víkendu hattrick. Bývalý slávista David Kalivoda skóroval třikrát za rezervu FK Kavalier Sázava ve III. třídě. Tomáš Okleštěk, stříbrný meddailista MS U20 z roku 2007, zůstal věrný Jihomoravskému kraji, jen už nehraje ve Zbrojovce, kde nasbíral nejvíce svých prvoligových startů, ale za Start Brno v divizi a postaral se o všechny branky svého týmu. To Peter Grajciar hraje Kolovči v o nižší soutěži, v I.B třídě, ale tři góly při výhře 12:0 ho jistě také potěšily.

 

Za Dřenice se v okresním přeboru Chrudim trefil sedmačtyřicetiletý Radim Holub, stejně tak jednou skóroval za Smetanovu Lhotu Jan Koller (OP Písek) a přidal se i jeho bývalý reprezentační parťák z útoku Milan Baroš, ten skóroval ve Viganticích (I.A třída).

 

Za Červené Janovice se trefil Václav Koloušek, v týmu s ním hraje i Tomáš Řepka. Janovice se budou rvát o postup do I.B třídy se Sokolem Paběnice. Skóroval také Petr Pavlík (Zásmuky, OP), Martin Knakal (Železná Ruda, III. třída), Ladislav Volešák (Hradištko, III. třída), Zbyněk Pospěch (Mokré Lazce, I.A třída) nebo třeba Egon Vůch, který hraje za Domažlice v ČFL. Lukáš Magera přidal další branku ve II. třídě okresu Nymburk, Ondřej Mazuch vsítil v dresu Milína.

 

 

Devětačtyřicetiletý Richard Dostálek, který byl v průběhu sezóny odvolán z pozice hlavního trenéra Zbrojovky Brno, si volné chvíle o víkendu opět zaplňuje fotbalem. A to přímo na hřišti. Nastoupil v Krajském přeboru za Bosonohy a vymyslel akci, po které padl jediný gól jeho týmu.

 

Zdá se vám, že nám v našem přehledu někdo chybí? Tak nám pošlete tip na náš mail!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou