3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 14:30

26.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Domažlicích


Branky


8. E. Vůch , 32. P. Mužík (p.) , 36. J. Zajíček - 22. J. Januška , 34. Z. Hucek
10

Podzimní setkání těchto dvou týmů skončilo výsledkem 1:1 a dělbou bodů. Na jaře se setkávají za jiných podmínek a propast mezi nimi je obrovská. I když všechno mluvilo ve prospěch Domažlic, tak stejně jsme viděli opravdu vyrovnané utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle

Už v 8. minutě otevíral skóre do prázdné brány Egon Vůch po skvělé přihrávce od Petra Došlého - 1:0. Hostouň překvapivě převzal kontrolu nad utkáním a obrana Domažlic se pěkně zapotila. Ve 22. minutě se hosté dočkali, když po přihrávce na hranici velkého vápna zakončoval kapitán Jiří Januška, jehož střela byla tečována a brankář Andrii Cherepko se dokázal míče dotknout, ale nad břevno jej nevytáhl - 1:1. Po 10 minutách hry si pro faul ve vápně došel kapitán domácích Petr Mužík, který zařídil svým spoluhráčům pokutový kop. Penalty se chopil Petr Mužík osobně a zkušeně jí poslal k levé tyči - 2:1. V Domažlicích ještě slavily právě vstřelenou z penalty branku, když jim odpověděl po 2 minutách hostouňský Zdeněk Hucek, kdy se dostal k odraženému míči a přízemní střelou z voleje trefil spodní levý rok - 2:2. Ani hostům dlouho radost nevydržela, jelikož ve 36. minutě Jan Zajíček po skvěle zahrané standartce z kraje - 3:2. Hostouň hned z rozehry ztratila míč a průniková přihrávka si našla Petra Došlého, který si to běžel po kraji sám na brankáře, ale Viktor Pančev si s jeho prudkou ranou na přední tyč poradil. Více vážného se už ve zbytku poločasu nestalo, ale viděli jsme opravdu fantastický poločas, který měl vše, co by si fanoušek přál vidět.

Žádné branky, ale kvalita zůstala

Všichni bysme se nejspíš divili, kdyby oba týmy dokázaly pokračovat v tak vysokém tempu, a tak už to bylo o něco pomalejší a méně atraktivní. Domažlice mohly navýšit rozdíl, když se v 63. minutě objevil před prázdnou bránou Egon Vůch, ale zakončení měl komplikované kvůli rozdivočené trajektorii míče, takže jeho pokus skončil vedle brány. Hostující Sokol začínal přebírat kontrolu a s tím přicházelo i mnoho příležitostí ke srovnání. Jednu takovou měl Filip Novák, který z voleje míč trefil nejlépe, jak mohl, ale jediné, co bylo lepší, než jeho střela, byl fantastický zákrok Andriie Cherepka. Hostouň sice kolikrát Jiskru přehrávala a ohrožovala, avšak nepovedlo se jim své gólové možnosti přetavit v branku. Obrovský kloubouček patří oběma mužstvům za předvedený výkon a výborný zápas.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
A. Cherepko [-] - S. Fedak [-] , M. Rychnovský [-] , J. Sojka [-] - P. Mužík [-] , K. Pavlík [-] , P. Došlý [-] (58. R. Aubrecht [-] ) , E. Vůch [-] (76. M. Mlynařík [-] ) , S. Vávra [-] - F. Dvořák [-] , J. Zajíček [-] (93. K. Jahn [-] )

Sokol Hostouň
V. Pančev [-] - Z. Hucek [-] , Y. Habovda [-] , F. Novák [-] , O. Fotr [-] (62. J. Miker [-] ) , D. Štětka [-] , A. Vlasák [-] , J. Januška [-] , K. Charvát [-] (16. V. Bízek [-] ) , Š. Krunert [-] , A. Zahranychnyy [-] (91. L. Kosík [-] )

ŽK: 22. S. Vávra , 73. J. Zajíček , 78. P. Mužík , 95. S. Fedak , 96. A. Cherepko - 82. J. Miker , 95. F. Novák .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - EIBL Lukáš, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích