1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran a Bosonohy si body rozdělili - FOTO


Branky


5

Utkání za vydatného deště provázelo spoustu šancí, vypadalo to, že všechny body odvezou hosté ale v 9. minutě nastavení druhého poločasu vyrovnal Žoček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli čekal na Tatran nelehký úkol. Na jeho hřiště přijel tým Bosonoh, který měl sice horší postavení v tabulce, ale vezl se na vlně výher. Jak těžké to bude utkání se nakonec potvrdilo. V neustávajícím dešti dobývali domácí bránu soupeře, nastřelili 2x tyčku a jednou břevno, tyčka zvonila i na straně domácích. Série neproměněných šancí ze strany domácích provázela celý první poločas.

Druhý poločas začal nešťastně pro stopera Tatranu, Filip Novotný byl převezen do nemocnice se zlomeninou klíční kosti. Tatran držel celý zápas ve svých rukách … až najednou z jediného útoku hostů v 79. minutě inkasoval. Tentokrát se svěřenci trenéra Milana Bouška nevzdali a bojovali až do konce. Odměnou jim byl v poslední minutě gól, který vstřelil Miloš Žoček. Oba týmy tak berou po bodu.


UŽ VE STŘEDU ČEKÁ FOTBALISTY TATRANU DALŠÍ DŮLEŽITÉ UTKÁNÍ – V SEMIFINÁLE KRAJSKÉHO POHÁRU PŘIVÍTAJÍ OD 17:30 HOD TÝM RÁJEČKA. Tomu budou chtít jistě oplatit porážku z minulého týdne a postoupit do finále poháru. To se hraje ve středu 31.5. v Břeclavi. Rádi bychom zopakovali úspěch z minulého roku a pohár vyhráli.

Report: Tatran Rousínov



Ohlasy k zápasu



FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Do zápasu jsme nevstoupili dobre. Rousínov měl tři příležitosti a nastřelil 3x konstrukci brány. Postupně se začala hra vyrovnávat a i my jsme nastrelili tyč. Druhý poločas se odehrával mezi šestnáctkami. Nám se podařilo po pěkné akci kterou Ríša Dostálek vymyslel vstřelit branku. Soupeř vyvinul tlak a z poslední možné šance z rohu v 98. minutě vyrovnal.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Kříž [-] , M. Rozehnal [-] , P. Imramovský [-] , F. Novotný [-] (48. T. Florián [-] ) - M. Zbořil [-] (74. M. Žoček [-] ) , R. Lízal [-] , R. Kubáč [-] , M. Handlíř [-] (14. L. Němec [-] ) , P. Líznar [-] (74. M. Divácký [-] ) - L. Obruča [-] -

FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - P. Čoupek [-] , P. Dedič [-] (95. S. Lerch [-] ) , P. Táborský [-] , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] (74. P. Moučka [-] ) , R. Havlík [-] (63. R. Dostálek [-] ) , T. Lukšija [-] , M. Pavliš [-] , M. Pakosta [-] , J. Havel [-]

ŽK: 61. L. Němec , 97. M. Rozehnal - 36. O. Osladil , 56. J. Havel , 97. P. Moučka .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: DANIEL Petr - KUNICKÝ Libor, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: David Marcián
Tip experta: výhra domácích

Rousínov hraje doma velmi dobře a tato výhra domácích by nám určitě pomohla.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza