NEJ VÍKENDU: Schytali další výprask, jejich skóre je nyní 4:156!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: 19:1  Družstevník Střílky - Bařice (III. třída sk. B Kroměříž). Hráči Bařice musí být velcí srdcaři, nebo mají zálibu v sebepoškozování, nebo jde o kombinaci obojího. Každopádně za dosud v sezóně odehraných 16 zápasů nezískali ani bod a jejich skóre zní 4:156. 

VENKU: 0:11  TJ Sokol Blovice B - TJ Zdemyslice (III. třída Plzeň-jih)

  

DIVOČINY VÍKENDU

4 ČERVENÉ KARTY

Ze zápasu mezi  TJ Union Plzeň - TJ Sokol Plzeň – Letná v OP Plzeň-město vám přinášíme reportáž, fotky i ohlasy koučů. Utkání sice skončilo 1:1, ale více zaujal počet červených karet. "Zápas bohužel nezvládl rozhodčí, hlavně v prvním poločase pískal všechno proti nám, po přestávce nám naopak nějaké menší fauly pustil a nadávat mu začala i druhá lavička," znělo po utkání.

 

14 ŽLUTÝCH KARET

V zápase TJ Sokol Nedakonice - TJ SOKOL Huštěnovice (OP Uherské Hradiště) rozdal sudí po sedmi kartách na každé straně čtrnácti různým hráčům, oba týmy dohrály v plném počtu! 

 

STŘELCI VÍKENDU -  7 BRANEK

Antonín Pospíšil nasázel sedm branek při výhře 11:1 Sokolu Olšany nad Plumlovem B (OP Prostějov). Tímto výkonem se s 21 góly vyhoupl do čela tabulky střelců soutěže.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 652 diváků

Utkání Křimic se Žákavou (I. A třída Plz. kraje) přilákalo pozornost kvůli startům Pavla Horvátha a Marka Bakoše. A hned z toho byla nejvyšší návštěva republiky od třetích lig níže!

 

 Parádní návštěva 550 diváků přišla i na jihočeské derby v Divizi A mezi Katovicemi a Lomem (0:1).

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou