6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Bakoš vstřelil první gól mezi amatéry, Křimice daly Žákavě kanára


Branky


16. J. Dytrt , 25. J. Szedmák , 59. P. Fořt (p.) , 80. P. Fořt , 86. M. Bakoš , 89. V. Kuneš
18

Několik desítek diváků, včetně známých tváří jako Michal Bílek nebo Zdeněk Bečka, zavítalo v neděli odpoledne na zápas 21. kola do Křimic. A zrovna hlavní trenér Viktorie Michal Bílek se svým asistentem tam nebyli náhodou. V základu domácích totiž nastoupili jejich trenérští kolegové - Pavel Horváth a Marek Bakoš. Jeden z nich dokonce pomohl svému týmu k vysoké výhře vstřeleným gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po úvodních pěti minutách našel Bakoš šikovně Szedmáka. Ten měl ale před dotekem navíc volit raději střelu z první. Obránce mu ještě před střelou stačil míč vypíchnout a byl z toho pro domácí pouze roh.

Po čtvrthodině hry už se ale Křimice radovaly. Balón se po rohu vrátil k jejímu exekutorovi, Pavlu Horváthovi, jehož centr se přes sklepávajícího Marka Bakoše dostal až k zakončujícímu Janu Dytrtovi, který hlavou z bezprostřední blízkosti otevřel skóre.

V zápětí mohlo být srovnáno. Chybu v rozehrávce hnedle potrestal Tomáš Soukup, který udělal vyběhnutému Moravcovi kličku a už na něj zívala prázdná brána. Hrdinou okamžiku se ale stal Vonášek, který včasným skluzem zblokoval Soukupův pokus na rohový kop.

Ve 24. minutě to o 2 góly. Do statistik zápasu se podruhé zapsal Jan Dytrt. Tentokrát v roli nahrávacího hráče. Jeho centr perfektně zúročil Jakub Szedmák, který hlavou našel šibenici Vykoupilovy brány a domácí se mohli radovat podruhé.

Zbytek poločasu už žádné větší šance nenabídl. Územní převahu měli domácí, hosté ale také dvakrát zahrozili. Nejdříve po rohu hlavičkoval kapitán Soukup, o chvíli později střílel v dobré pozici slabě Boukal. Prvních 45 minut tak skončilo vítězstvím Křimic v poměru 2:0.

 

Pavel Horváth se ze hřiště odebral ve 48. minutě. Od té doby byli lepším týmem na hřišti hosté, kteří mohli po závaru na brankové čáře snížit. Jeden z obránců ale včas uklidil míč do zámezí. Snahu hostů ukončila po faulu na Pince až nařízená penalta pro domácí. K ní se postavil střídající Pavel Fořt, který poslal brankáře na druhou stranu a Křimice vedly 3:0. Po tomto gólu se toho na hřišti příliš nedělo. Oba týmy si spíše vyměňovaly míč, gólmani byli ale bez práce. To platilo až do 72. minuty. To si totiž žákavský Boukal připravil za vápnem míč na střelu a jeho jedovatá pumelice div že neskončila v šibenci Moravcovy brány.

Posledních 10 minut ale patřilo znovu domácím. V 79. minutě našel milimetrovým pasem na zadní tyč Čejka Pavla Fořta, který neměl nijak složitou úlohu a navýšil vedení domácích na 4:0.

Při pátem gólu se znovu zaskvěl nahrávající hráč. Tomáš Čechura z pozice obránce našel kolmicí Marka Bakoše, který to sám před brankářem vyřešil tak, jako většinu podobných akcí v dresu ligové Plzně.

Domácí stále neměli dost a když se znovu po přihrávce Čechury dostal do vápna Bakoš, rozhodl se střelec pátého gólu, že naservíruje Pavlu Fořtovi na hattrick. Přihrávka ale neprošla přes bránícího hráče.

Gólu s pořadovým číslem 6 se ale přeci jen domácí dočkali. Střídající Václav Kuneš si sám u vápna soupeře vybojoval míč a střelou na zadní tyč upravil na konečných 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: V týdnu jsme na tréninku přivítali dva naše nové spoluhráče. Plzeňské legendy Pavla Horvátha a Marka Bakoše. Kluci skvěle zapadli do našeho již výborného kolektivu. I díky nim na zápas zavítala velká návštěva, osobně jsem v Křimicích na fotbale ještě neviděl takový počet diváků. Jsem rád, že jsme všechny příchozí potěšili dobrým výkonem a krásnými brankami. Ke kvalitě zápasu přispěli i hosté ze Žákavy, kteří i když nevstřelili branku, tak se prezentovali dobrým výkonem a za každého stavu se snažili hrát fotbal a vstřelit aspoň jednu branku. Tímto jim přeji, aby se jim na jaře dařilo. Na závěr chci poděkovat všem hráčům, realizačnímu týmu, fanouškům a našemu skvělému mladému kotli. Vše se povedlo a užili jsme si společně krásný zápas se skvělou kulisou.




Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Vonášek [-] (79. J. Zapoměl [-] ) , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] (79. V. Kuneš [-] ) , M. Bakoš [-] , L. Čejka [-] (79. V. Hinterholzinger [-] ) , M. Pinc [-] , J. Dytrt [-] (56. J. Šmolc [-] ) , J. Křehlík [-] , P. Horváth [-] (48. P. Fořt [-] )

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Soukup [-] (46. V. Mencl [-] ) , J. Smazal [-] (79. M. Štětina [-] ) , L. Drugda [-] , J. Aubrecht [-] (70. Z. Plzák [-] ) , T. Nekola [-] (70. I. Kašpar [-] ) , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] , M. Boukal [-] (79. V. Bouda [-] ) , S. Nekola [-] , M. Skala [-]

ŽK: 75. J. Šmolc - 57. J. Smazal , 58. O. Soukup .
Počet diváků: 652. Rozhodčí: Kulhánek Milan - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: výhra domácích

Tady asi není o čem. Křimice posílili a doma asi jen tak nezaváhají. Jasná 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích