NEJ ÚVODU JARA: Rozhodčímu se rozhodl vyčinit za zaspání i výkon. Na půl roku má po fotbale

0

Fotbalové jaro se rozjelo. Většina soutěží ještě sice na svůj start čeká, ale i již odehrané duely nabídly mnoho zajímavých událostí. A ukázalo se, že emoce dokážou vzbudit i přípravné zápasy... 

NÁVŠTĚVA ÚVODU JARA – 670 DIVÁKŮ

Žižkov šlape a na cestě do druhé ligy se může spolehnout na podporu stovek fanoušků. Proti Přepeřím jich dorazilo téměř sedm stovek, domácí vyhráli 3:0. Aktuálně má Žižkov na čele tabulky náskok už třinácti bodů.

 

DIVOČINA ÚVODU JARA

TJ Tatran Podbořany - FK SEKO Louny B (I.B třída Ústecký kraj) 

Jen v jediném utkání si rozhodčí musel zjednat respekt více jak dvěma červenými kartami. Ze zápasu jsme přinesli reportáž i s ohlasy.

 

ZIMNÍ TURNAJ PŘINESL VYPJATÉ MOMENTY

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout, jak provinění vedoucího mužstva FC Cheb popsal popsal sudí. Nechyběly nadávky, výhrůžky, a dokonce chycení rozhodčího pod krkem. FC Cheb v zápase O pohár místostarosty města Cheb prohrál s týmem Sokol L. Kynžvart-D. Žandov 1:4. Disciplinární komise už rozhodla i o trestu pro vedoucího mužstva - dostal třítisícovou pokutu a zákaz činnosti až do 11. září 2023.

 

DEBAKLY ÚVODU JARA

DOMA: SK Petřín Plzeň B - FK Staňkov 12:1 (KP Plzeňský kraj)

Už po poločase bylo jasné, že se bude jednat o nejvyšší prohru Staňkova v jeho působení v krajském přeboru. Konečný výsledek ale aspiruje na možná nejhorší výsledek historie ve všech krajských soutěžích, kde Staňkov kdy působil. „Dvanáct je ostuda, ale myslím si, že nebudeme jediní, kdo dostane takový příděl, zvlášť doma na Petříně, kde mají úplně jiné možnosti a podmínky,“ hodnotil utkání jeden ze Staňkovských.

VENKU: SK Sobotka - MFK Trutnov B 2:11 (I. A třída Královehradecký kraj) 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou