Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 13:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice Staňkova na umělce Petřína


Branky


2. M. Trojovský , 7. M. Vanc , 19. M. Vanc , 22. M. Vanc , 28. M. Štefl (p.) , 30. M. Vanc , 31. L. Maxa , 38. D. Tříska , 66. M. Štefl , 70. M. Štefl , 77. P. Škarda , 80. P. Škarda - 45. J. Šimůnek
22

Už po poločase bylo jasné, že se bude jednat o nejvyšší prohru Staňkova v jeho působení v karjském přeboru. Konečný výsledek ale aspiruje na možná nejhorší výsledek historie ve všech krajských soutěžích, kde Staňkov kdy působil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřínští se na své umělce rozstříleli už v prvních minutách, což dávalo velmi rychle předtuchy na gólové odpoledne. Už ve druhé minutě poslal svůj tým do vedení obránce Martin Trojovský. Ten byl o pět minut později napodoben Martinem Vancem, pro něhož začalo parádní představení. Do 22. minuty se totiž dokázal prosadit ještě dvakrát a během 15 minut tedy zkompletoval hattrick.

 

To ale domácím na aktivitě neubralo. O pár minut později se proti pravidlům ve svém vápně provinili hosté a proměnění penalty si vzal na starosti Matěj Štefl. Dvě minuty na to se počtvrté v zápase prosadil Martin Vanc a na lavičce se s úsměvem začalo hovořit o jeho sřídání. Hned po rozehrávce přidal sedmou branku Petřína Lukáš Maxa a do přestávky se ještě za domácí prosadil Dominik Tříska. Po osmi obdržených brankách si ale i Staňkov vybral šťastnější chvilku v závěru poločasu. To na rozdíl sedmi branek snížil Jakub Šimůnek.

 

Do druhého dějství naskočil Petřín hned se čtyřmi změnami. Střídali Martinové Vanc a Olah, Dominik Tříska a Václav Lisý. Do hry se dostali mladíčci Jakub a Jan Kaňákové, Jakub Spiegel a Jan Pleticha. I tito se následně podíleli na dalších čtyřech brankách Petřína do sítě Staňkova.

 

I když ve druhém poločase hosté odolávali dvacet minut do další branky, přesto se jí dočkali, jak už bylo naznačeno. Podruhé a krátce poté i potřetí v zápase skóroval Matěj Štefl, který tedy v 70. minutě zkompletoval hattrick. Po vystřídání Václava Lisého si vzal tradičně na ruku kapitánskou pásku Petr Škarda, kterému přinesla gólové štěstí a i on se do konce zápasu dvakrát prosadil.

 

Staňkov tedy odjížděl z Plzně jistě více než zklamaný.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Zápas se Staňkovem měl od začátku jednoznačný průběh kdy ve 20. minutě to bylo 4:0 a do poločasu 8:1. Druhý poločas už byl jen otázkou skóre. Pochválit bych chtěl i 5 našich dorostenců, kteří zasáhli do hry - bratři Kaňákové Olach, Spiegl a Pleticha, který se vrací do zápasového rytmu po operaci kolene.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen týmu: Petřín Plzeň, soupeř ne o třídu lepší jak se říká, ale o tři třídy lepší.. Je těžký když se dostane první gól v první minutě, pak další a proti tak kvalitnímu soupeři jako Petřín je těžké konkurovat.. Dvanáct je ostuda, ale myslím si, že nebudeme jediní, kdo dostane takový příděl, zvlášť doma na Petříně, kde mají úplně jiné možnosti a podmínky..



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - M. Trojovský [-] , P. Škarda [-] , V. Lisý [-] (46. J. Kaňák [-] ) , D. Tříska [-] (46. J. Spiegel [-] ) , L. Maxa [-] , T. Václavík [-] , M. Olach [-] (46. J. Pleticha [-] ) , D. Voves [-] (70. J. Levý [-] ) , M. Vanc [-] (46. J. Kaňák [-] ) , M. Štefl [-]

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - J. Vrba [-] , M. Liška [-] , D. Drudík [-] - M. Bozděch [-] , T. Pitipáč [-] , J. Kubina [-] (83. J. Dolejš [-] ) , T. Kopecký [-] (46. J. Mařík [-] ) - F. Dolejš [-] (16. M. Kastl [-] ) , J. Šimůnek [-] , A. Kolros [-] (83. F. Sedlačko [-] ) -

ŽK: 87. P. Škarda .
Hráči zápasu: M. Štefl , M. Vanc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - BOGDAN Gabriel, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Knapp
Tip experta: výhra domácích

Petřín si doma zastřílí. Tipoval bych 4 a více branek pro Petřín.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích