2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2023 10:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltovém rozstřelu se radovaly Louny


Branky


1

V Podbořanech se děly věci. Tři červené a penaltový rozstřel. Tyčka z pokutového kopu domácích znamenala bod navíc ve prospěch hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól do šatny

Poslední zápas jarní dohrávky se odehrál na půdě domácích Podbořan. Po hvizdu se míče ujal hostující celek a po 32 minutách už díky Tomášovi Kalivodovi vedli o dva góly. Tatran ovšem po sérii individuálních chyb přidal a pár minut na to snížil hlavou ze standartní situace Milan Kováč. Po 45 minutách šli hráči do kabin za nepříznivého výsledku pro domácí.

Osobní souboje rozhodly

Do druhé půle nastoupily Podbořany s vidinou možného srovnání. Hráči zlepšili pohyb a dostali Louny pod tlak. Za několik okamžiků už bylo vyrovnáno. Prosadil se Kryštof Turek. V 67. minutě šli dokonce domácí do početní výhody. Netrvalo však dlouhou a počet hráčů byl znovu vyrovnán. Posledních 30 minut mělo několik infarktových okamžiků, kterým ovšem dokázali brankáři obou celků zabránit. Gólman domácích Ondřej Bureš dokonce zachránil situaci, kdy šli dva hráči FK SEKO Louny B sami na bránu. Po 90 minutách bylo skóre vyrovnané a došlo tak na penaltový rozstřel.

Tyčka domácích rozhodla

Penalty lépe zvládli hosté, domácí totiž hned v první sérii nastřelili tyč. Louny ovšem nezaváhaly a tak se Tatran bude muset spokojit s jedním bodem. Louny se tak přibližují k možnému boji o titul.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Podbořany
Milan Kareš, předseda oddílu: "Kluci neodehráli svůj nejlepší zápas. Vzhledem k tomu, že jsme v zimě příliš netrénovali, bod bereme. Stále je co zlepšovat".

FK SEKO Louny B
Jan Jantoš, trenér: "Do utkání jsme vstoupili lépe než domácí. Po našem druhém gólu jsme ale hodně ubrali a Tatran vyrovnal. Kluci naštěstí zachovali chladnou hlavu a rozhodli na penalty".



Sestavy


TJ Tatran Podbořany
O. Bureš [-] - V. Gregor [-] , F. Matějíčka [-] (46. L. Kruml [-] ) , K. Turek [-] (83. M. Parpel [-] ) , J. Turek [-] , J. Krejčí [-] , M. Kováč [-] , D. Kalanin [-] , M. Janoušek [-] , A. Jančík [-] (46. P. Sprugevich [-] ) , M. Baša [-]

FK SEKO Louny B
J. Pařízek [-] - T. Oliinyk [-] , T. Kalivoda [-] (81. M. Šnajdar [-] ) , M. Baťka [-] (46. F. Bezdička [-] ) , J. Záhoř [-] , P. Bichrt [-] , J. Černý [-] , J. Kačín [-] , S. Alberovský [-] (46. F. Veselák [-] ) , V. Trup [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 12. J. Krejčí , 39. J. Turek - 40. J. Černý , 60. J. Novotný . ČK: 71. J. Krejčí , 90. L. Kruml - 67. J. Novotný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LESÁK Petr - JANSA Patrik, POLÍVKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2022 12:58

Tip: výhra hostů