Karel Hoch zvolen hráčem 19. kola skupiny B

0

Úvod rubriky Sestava kola naší skupiny měl slušnou odezvu. Hlasů se sešlo opravdu hodně a výsledky jsou následující: na třetím místě skončil Václav Tesař z týmu FK Chelčice. Druhé i první místo si vybojovali hráči z Oseku B, obránce Martin Linhart a útočník Karel Hoch, který také obdržel nejvíce hlasů a stává se hráčem 19. kola.


3. Václav Tesař (FK Chelčice) - 13%

Klub FK Chelčice sice v 19. kole nezvítězil, avšak byl to právě Václav Tesař, který svou trefou zaznamenal alespoň čestný úspěch, jedinou branku, v jinak prohraném zápase s Kestřany. Získal od vás celkem 13% všech hlasů a tedy třetí místo v celkovém pořadí.

2. Martin Linhart (Osek B) - 25 %

Čtvrtinu hlasů získal první z hráčů Oseku B nominovaný v Sestavě kola, Martin Linhart. Jeho spoluhráči si jistě s úsměvem vzpomenou na jeho šikovně umístěný roh, který si soupeř srazil do vlastní brány. Tato akce mu také díky Vašim hlasům vynesla druhé místo.

1. Karel Hoch (Osek B) - 48%

Téměř polovinu hlasů od vás získal další z Osečanů, Karel Hoch a stal se vítězem hlasování a tedy i hráčem 19. kola. Nominován byl jakožto jediný střelec dvou branek v jednom utkání. Již brzy si budete moci přečíst rozhovor s vítězem!

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou