Dobrý vstup do utkání není vše, dokazuje to procentuální žebříček týmů

0

Ač jsme psali, jak je vstup do utkání důležitý, tak ani ten nemusí zajistit mužstvu úspěch. To zjistíme v následujícím článku, kde jsme se na vstřelené branky v úvodu utkání zaměřili pohledem přes procenta.

Jaké údaje rozhodovaly v této tabulce?

Hlavním faktorem byl procentuální podíl branek vstřelených v prvních deseti minutách utkání vůči všem brankám, které klub vstřelil. Při rovnosti procent rozhodoval o pořadí počet gólů v úvodu utkání a pokud byl i tento údaj shodný, přihlédli jsme k úrovní soutěže. Čím vyšší soutěž, tím vyšší umístění.

 

Předchozí vydání miniseriálu o vstřelených brankách v úvodních minutách podzimních zápasů:

Žebříček s koeficienty ovládla Sparta Praha

Bez koeficientů zvítězil Vacov B, kde nastupuje zpěvák Vojta Dyk

 

Na prvním místě se v tomto žebříčku umístilo mužstvo TJ Družstevník Bory B, které hraje nejnižší soutěž na Vysočině. Starty do zápasů měl Družstevník výborné. Hráči dokázali vstřelit hned pět branek v sedmi utkáních. Těchto pět branek vyneslo Borům prvenství v žebříčku, protože znamenají hned polovinu vstřelených gólů mužstva za podzim. Bory tak přes dobré vstupy do zápasů okupují předposlední příčku své soutěže.

 

Podívejte se, jak vypadá amatérský fotbal v Anglii

 

V tabulce, která je v galerii, najdete mužstva, která vstřelila pětinu a více svých branek v prvních minutách zápasů. V mnoha případech to jsou mužstva, která moc gólů za podzim nenastřílela, ale najdou se i kluby, které figurovaly i v předchozích žebříčcích. Opět nabízíme možnost zjistit pořadí vašeho mužstva. Stačí na našem Facebooku napsat do komentáře váš klub a soutěž, kterou hraje. My vám v odpovědi rádi sdělíme vaše pořadí.

 

Tímto vydáním miniseriál o vstřelených brankách v prvních minutách zápasů končí a v následujících dnech se můžete těšit na další miniseriál. Tentokrát se budeme věnovat gólům last minute.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou