Nejvíce gólů v úvodní desetiminutovce vstřelil na podzim tým zpěváka Vojty Dyka. Nezahálela ani další mužstva

0

Tentokrát jsme vypustili koeficienty, které zohledňují úroveň soutěží a přinášíme žebříček týmů, které vstřelily nejvíce branek v úvodních minutách utkání.

Jak jsme psali v předešlém vydání, pořadí s koeficientem ovládla pražská Sparta.

 

Vítězem tohoto žebříčku se stalo béčko Vacova, za které v prachatickém okresním přeboru nastupuje i populární zpěvák Vojta Dyk. Dyk se svými spoluhráči okresní přebor suverénně vede.

 

Vacov si v létě zahrál proti výběru osobností Real Top Praha. Připomeňte si, jak na hřišti řádil hokejista Jakub Voráček.

 

V tomto pořadí převažují mužstva z nejnižších soutěží. Z první ligy se mezi vyhlašované týmy dostala pouze Sparta Praha se sedmi góly. Právě sedm branek muselo mužstvo vstřelit, abychom jej zveřejnili v žebříčku, který najdete v galerii.

 

Prohlédněte si fotogalerii amatérského fotbalu v Rakousku.

 

Připomínáme, že se započítávají branky vstřelené do desáté minuty. Závěrečný díl miniseriálu gólů first minute přinese procentuální podíl vstřelených branek v úvodu utkání. Opět se můžete těšit na vyhlášení nejlepších mužstev. Připomínáme také, že pořadí mužstva, o které se zajímáte, můžete jednoduše zjistit. Stačí do komentáře na našem Facebooku napsat název týmu a soutěž kterou hraje a my výsledek dohledáme.

 

Těšte se také na nejproduktivnější mužstva v posledních minutách. Ovládnou tabulky stejná mužstva jako v této statistice?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou