Nejlepší úvody do zápasů měla pražská Sparta. Jak je na tom vaše mužstvo v porovnání s klubem z Letné?

0

Vstup do utkání je velmi důležitý. My jsme připravili žebříček těch klubů, které vstřelili v prvních minutách nejvíce branek.

Při sestavování žebříčku týmů s nejlepšími starty do zápasů během podzimní části jsme opět použili koeficient, který je následující:

1. a 2. liga – 2,5

ČFL a MSFL – 2

Divize – 1,6

Krajský přebor – 1,4

1. A třída – 1,2

1. B třída – 1,1

Okresní přebor – 0,9

III. třída – 0,8

IV. třída – 0,7

 

Které mužstvo bylo nejnebezpečnější těsně před poločasem?

 

Započítali jsme branky vstřelené od úvodního hvizdu do 10. minuty. Při vynásobení počtu vstřelených gólů koeficientem vyšla jako vítěz Sparta Praha. V galerii najdete nejlepších téměř 250 mužstev, která dosáhla alespoň šesti bodů. Nevešel se váš tým mezi nejlepší a zajímá vás jak jste si vedli? Napište do komentáře pod článkem na Facebookové stránce fotbalunas.cz název klubu a soutěž, ve které nastupuje a my pořadí rádi dohledáme.

 

ČTĚTE TAKÉ: Ambassadors FC Praha – klub, kde spojili fotbal a náboženství

 

Zítra přineseme další díl miniseriálu o vstřelených brankách v prvních deseti minutách. Zapomeneme na všechny koeficienty a zveřejníme tabulky týmů, které vstřelili nejvíce branek v úvodních minutách. Poté zveřejníme i mužstva, která vstřelila v úvodu nejvíce svých gólů v procentech. Na branky first minute naváže další seriál. Budou to branky last minute, tedy góly v posledních minutách.

 

Podívejte se také, jak vypadá amatérský fotbal na Slovensku


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou