22. kolo divize A - Tip experta soutěže

0

Další soutěžní kolo se tentokrát pokusí odhadnout klatovský střelec Karel Krejčí...

A je tu další vydání pravidelného týdeníku Tipu experta. Nejdříve se ale vrátíme o týden zpět a podíváme se, jak si vedli experti Tereza a Martin Kalných.

Ti správně odhadli výhry Tachova, Klatov, Sušice a béčka Táborska. Naopak jinak, než sourozenci předpokládali, dopadly zápasy mezi Malšany a Doubravkou, Krumlovem a Aritmou, Karlovými Vary a Mariánkami a také Milevskem a Rokycany. Na začátek úspěšnost 50%, což není vůbec špatné!

 

Tentokrát nám své tipy na víkendová utkání představí tahoun týmu SK Klatovy 1898, Karel Krejčí. Na hřišti má poslední dobou skvělou formu (3 góly za 2 zápasy), uvidíme, jestli se mu bude dařit i zde!

 

 

Hořovicko - MAS Táborsko B | Tip: Výhra domácích

Těžký zápas, Hořovicko je doma silné, tipuji, že zvítězí. Áčko Táborska hraje ve stejný den, takže posílení béčka, jak tomu bylo v minulém kole, asi nehrozí. Hořovicko delší dobu nevyhrálo a tuto sérii přeruší.

 

Hvězda Cheb - ZVVZ Milevsko | Tip: Remíza

 

Zápas o záchranu. Myslím si, že vyzní lépe pro hosty, kteří jsou zkušenější a s těmito boji mají dlouholeté zkušenosti. Můj tip je 0 a na penalty vyhrají hosté. 

 

Rokycany - Karlovy Vary | Tip: Výhra hostů

Karlovy Vary mají silné mužstvo, které v poslední době prokazuje výbornou formu. Přes zimu se Vary posílily o zkušené hráče a zatím to nese ovoce. Odhaduji, že vyhrají znovu.

 

Viktoria Mariánské Lázně - Sušice | Tip: Výhra domácích

Velmi těžký zápas. Sušice se po změně trenéra zvedla herně i výsledkově, ale tentokrát to na body stačit nebude. Rozhodne domácí prostředí.

 

Zličín - Slavoj Český Krumlov | Tip: Remíza

Zličín doma moc body neodevzdává, naopak Český Krumlov má soubojové mužstvo. Bude to urputný boj a myslím si, že zápas skončí nerozhodně. Penaltovou loterii poté zvládnou hosté.

 

Aritma Praha - Klatovy 1898 | Tip: Remíza

Aritmě se na jaře doma bodově daří. Budeme to tam mít velice těžké. My máme slušnou formu a chceme bodovat, neprohrát. Myslím si, že základní devadesátiminutovka o vítězi nerozhodne. A penalty trénujeme na trénincích a potvrdíme to i na Aritmě.

 

Sokol Čížová - Malše Roudné | Tip: Výhra domácích

Čížová těží z jejich malého hřiště. Malše má fotbalové mužstvo a nebude jim to tam vonět. Domácí prostředí a podnímky rozhodnou a čížovští vyhrají.

 

SENCO Doubravka - Tachov | Tip: Výhra hostů

Šlágr kola. Tachov má nejlepší mužstvo v soutěži a potvrdí to i na Doubravce. Doubravka preferuje kombinační fotbal a mohl by to být pěkný zápas. 

 

 

Dopadne toto kolo úspěšněji, než minulý týden? Sledujte a tipujte s námi!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou