Opustila nás ikona milevského fotbalu. Zemřel Zdeněk Kašpar

0

Ve věku 88 let opustil svět manžel, otec a dědeček dvou vnoučat a tří pravnoučat a milevská fotbalová ikona, Zdeněk Kašpar. 

ZDENĚK KAŠPAR

Do Milevska přišel z nedalekých Vodňan v 26 letech za prací. Pracoval zde ve známé ZVVZ v oddělení defektoskopie. V aktivní kariéře byl brankářem. Po jejím skončení se věnoval mládeži. Roku 2011 mu tehdejší Českomoravský fotbalový svaz (dnešní FAČR) udělil Cenu JUDr. Václava Jíry za celoživotní zásluhy o rozvoj fotbalu. Když ukončil Zdeněk Kašpar koučování, stal se funkcionářem, zastával pozici hlavního pořadatele domácích utkání. V místním klubu působil více než 62 let. Poslední loučení se Zdeňkem Kašparem proběhlo v pátek 17. července. Velké poděkování míří tam nahoru také od všech z klubu FC ZVVZ Milevsko.

Foto: Jan Škrle

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou