Patrik Krejčí

Reportáž

FOTOGALERIE: Lipí si doma poradilo s Úsilným, o výhře rozhodl kapitán Wegenkittl


Fotbalisté Lipí v 19. kole III. třídy porazili v domácím prostředí Úsilné 1:0. Jediný gól zápasu vstřelil ve 48. minutě kapitán Ondřej Wegenkittl, který proměnil krásnou akci z pravé strany. Lipí na své půdě zvítězilo po týdenní pauze a v tabulce se posunulo na osmé místo. Fotbalisté z Voselna z posledních pěti zápasů nezískali ani bod a jsou jedenáctí.


Reportáž

FOTO: Dívčice nasázely Lipí sedm branek, Hezoučký vsítil čtyři branky


Fotbalisté Dívčic v pátém kole III. třídy rozstříleli Lipí 7:2 a připsali si další tři body před vlastním publikem v probíhajícím ročníku. Čtyřmi góly se blýskl kanonýr domácích Pavel Hezoučký. Skvělým výkonem se také prezentoval záložník Ondřej Šťastný, který zaznamenal dvě trefy. Za Lipí v závěru snížil útočník Tomáš Tengl, ani na pátý pokus v této sezoně tak hosté nevyhráli.


Reportáž

FOTO: Béčko Kameňáku sahalo proti Lipí po třech bodech, o vedení přišlo osm minut před koncem


Fotbalisté B-týmu Kamenného Újezdu začali nový ročník remízou na domácím hřišti proti Lipí. Do vedení se ve 14. minutě dostali hosté díky Ondřeji Wegenkittlovi. Po pauze snížil z penalty Radek Soukup a do vedení poslal domácí tým Jakub Rožboud. Konečné slovo ale měli hosté z Lipí, když se v 82. minutě střelecky prosadil Jiří Svobodný. Oba týmy se tak rozešly po remíze 2:2.


Reportáž

FOTO: Lipí zlomilo Koloděje do poločasu, nakonec vyhrálo 9:1


Ze souboje dvou týmů, kterým se na jaře příliš nedaří se nakonec stal zápas, na který bude chtít hostující Koloděje opět hodně rychle zapomenout. Domácí Lipíčko nasázelo poslednímu týmu čtyři branky již v první půli a pět zásahů si nechalo také na dějství druhé. Čtyřmi góly se blýskl domácí Ondřej Wegenkittl a hattrickem Tomáš Tengl. 


Reportáž

FOTO: Lipí si poradilo doma s rezervou Kamenného Újezdu


Sokol Lipí oslavilo 90. výročí založení spolku výhrou 5:1 nad TJ Sokol Kamenný Újezd “B”. Před utkáním funkcionáři klubu poděkovali zasloužilým členům, a to Jaroslavu Kočerovi st., Františkovi Mugrauerovi, Luboši Fesslovi, Stanislavu Kyselovi nejst., Vlastimilu Stráskému st. a Bohumilu Píšovi st., za přínos pro klub a předali jim památeční dres i dárkový koš.


Reportáž

FOTO: Divoká přestřelka mezi Čtyrákem a Černým Dubem vítěze neměla


Fotbalisté Čtyř Dvorů se v divokém zápase rozešli s Černým Dubem smírně 4:4. V utkání si vypracovali tříbrankový náskok, nakonec ovšem byli rádi za remízu poté, co v poslední minutách zápasu proměnil velkou šanci Marek Sedlic.


Reportáž

FOTO: První výhra Dolního Dvořiště


Souboj nováčků nabídl dobrý zápas. Nakonec se z první výhry v soutěži radovalo Dolní Dvořiště, které o osudu zápasu rozhodlo už v prvním poločase.


Reportáž

FOTO: Hotovo! Horní Planá si zajistila vítězstvím nad Křemží postup do 1.B třídy


Křemži nečekalo v Horní Plané nic lehkého. Domácí si totiž mohli v případě vítězství zajistit postup do 1.B třídy. Hosté přijeli na půdu Smrčiny oslabeni o několik laborujících hráčů se zraněním, a tak za horkého počasí šli do zápasu pouze v jedenácti.


Reportáž

FOTO: Slavoj zabral a překvapivě porazil Smrčinu


Utkání mělo jasného favorita - Smrčinu Horní Planou, ale domácím role outsidera na domácí půdě vyloženě svědčí a po skalpu Kájova přišel skalp i dalšího velkého aspiranta na postup do 1.B třídě.


Reportáž

FOTO: Horní Planá nadělovala, Světlík si veze devět banánů


Jeden z největších favoritů na postup zpět do 1.B třídy, Smrčina Horní Planá, hostila světlické Dynamo, které v prvím jarním kole zdolalo Křemži. Smrčina však posílena vítězstvím nad Vyšším Brodem vstoupila do utkání výborně a brzy vedla...


Reportáž

FOTO: Koritar s Boháčem rozhodli o vítězství Smrčiny


HORNÍ PLANÁ - Utkání Horní Plané s Kájovem slibovalo atraktivní podívanou. Oba týmy byly na tom před utkáním bodově stejně, a oba měly šanci na první příčku v případě vítězství. V samotném utkání pak nejvíce úřadovala dvojice středních záložníku domácí Smrčiny, kteří se postarali o vítězství svého týmu.


Reportáž

FOTO: Horní Planá nakonec dovedla zápas do vítězného konce


Horní Planá s Křemží v prvním vzájemném duelu pouze remizovala, kdy se trefil Kaprál se Snížkem za Křemži, za Horní Planou pak dvakrát skóroval Radek Bauer. Dva z těchto tří zmiňovaných hráčů se dokázali prosadit i v odvetném duelu v 17. kole OPM.


Reportáž

Horní Planá rozhodla o svém vítězství již v první půli


"Benfika" Nové Vsi přijela do Horní Plané jako outsider a papírové předpoklady se naplňovaly již od prvních minut. Více v reportu...


Reportáž

Křemže urvala bod s Horní Planou v samotném závěru


Do Křemže přijela Horní Planá, která byla papírovým favoritem tohoto utkání. Domácí však v drtivém závěru urvali bod.


Reportáž

FOTO: Černá dlouho držela bezbrankový stav, Novotný si ale své zásahy šetřil...


Ještě deset minut před koncem trval překvapivý remízový stav, Nemanice marně dobývaly branku soupeře. Záložník Miroslav Novotný ale nechtěl nechat Planou přiblížit se na rozdíl pouhých dvou bodů, a tak zajistil Nemanicím svými brankami klidnější spaní.