Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

8.0

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černá dlouho držela bezbrankový stav, Novotný si ale své zásahy šetřil...


Branky


0

Ještě deset minut před koncem trval překvapivý remízový stav, Nemanice marně dobývaly branku soupeře. Záložník Miroslav Novotný ale nechtěl nechat Planou přiblížit se na rozdíl pouhých dvou bodů, a tak zajistil Nemanicím svými brankami klidnější spaní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zachránilo břevno

Nemanice poslední dva zápasy vyhrály vysoko a shodně 7:1. Tentokrát je proti trápící se Černé v Pošumaví čekal o poznání těžší zápas. Od prvních minut se proti nim postavil soupeř, který hrál ze zabezpečené obrany. Nemanice se snažily prosadit kombinačně, ale jejich snaha končila většinou na velkém vápně. Případná domácí šance, jako když se Novotnému povedlo vysunout Kubáta, byla zakončena ležérně, a s příležitostí si lépe neporadil ani dobíhající Petrášek, který branku přestřelil. Další domácí útoky už dotáhnuty nebyly, i kvůli dobré poziční hře brankáře Bublíka a jeho včasným výběhům, kdy dokázal kontrolovat situaci. Bublík také zmenšil úhel v zakončení Novotnému, a byl z toho jen roh. Novotný posléze střílel z vápna, Bublík opět vyrazil na roh. Hosté mohli udeřit po rychlém protiútoku, kdy si vykoledovali faul před vápnem a nakonec pálili Sivákem z přímého kopu do břevna! Útočné plány hostů a jejich nebezpečí z brejků výrazným způsobem utlumilo zranění útočníka Kozy z páté minuty, kdy musel posléze vystřídat a nemaničtí obránci měli o práci méně...

Novotný rozhodl

Druhá půle už byla více o pohybu, Nemanice zatlačily soupeře do hluboké defenzivy a vytvořily si oproti první půli i větší šance. Centr Novotného ze strany našel Kubáta, jenomže ten sám před brankářem zamířil z bezprostřední blízkosti metr vedle tyče. Vše vygradovalo 82. minutou, kdy padl první gól. Roh z kopačky Lukáše Kubáta nedokázali hosté odvrátit do bezpečí, míč se dostal po sérii zásahů až k Miroslavu Novotnému a ten na zadní tyči doklepl míč do sítě – 1:0. V 88. minutě si pak první tým tabulky pojistil tříbodový zisk. Nevosad z poloviny hřiště nahrával Kochlöflovi, ten míč posunul do strany na Novotného a proti záložníkovi už rázem stál jen Bublík. Novotný si proti vybíhajícímu  brankáři poradil výtečně, když ho úspěšně přeloboval 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm (Nemanice): "Když to řeknu jednoduše, tak celý zápas byl takovým protrápením se k výhře. Černá to bednila, hrála ze zabezpečené obrany a spoléhala na protiútoky. Z naší strany to tak bylo o trpělivosti a dobývání soupeře. A to se nám nedařilo s takovou lehkostí, jako v posledních dvou zápasech. Ve druhé půli už jsme se pohybovali lépe a měli jsme Černou po většinu času na půlce. Nejsme profíci, takže kromě vykartovaného a zraněného hráče nám chyběl třeba Záveský, který je na dovolené."

TJ Černá v Pošumaví
Josef Černý (kapitán): "Do Nemanic jsme, po předchozích nezdarech, přijeli s defenzivní taktikou s tím, že zkusíme proměnit nějakou brejkovou situaci. V páté minutě se nám však zranil klíčový útočník Martin Koza a tak dopředu to pak bylo víceméně na náhodu. Zápas se hrál prakticky na jednu bránu. Světlou výjimkou byl přímý kop Martina Siváka, který trefil břevno. Do 82. minuty jsme se drželi, pak jsme však ze závaru před brankou obdrželi smolný gól asi po čtvrté dorážce. Tím bylo hotovo. Všichni makáme, nemáme si mezi sebou co vyčítat. Když se nedaří, tak se prostě nedaří. Ještě to však nebalíme!"



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - A. Motl [-] , T. Kupka [-] , K. Zatloukal [-] , M. Severa [-] - M. Novotný [-] , R. Petrášek [-] , R. Kochlöfl [-] , J. Nevosad [-] , J. Křiváček [-] - L. Kubát [-]

TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - D. Čerkl [-] , T. Kordík [-] , M. Frnka [-] , J. Šlak [-] - P. Pavlis [-] , K. Strnad [-] , M. Sivák [-] , J. Černý [-] - M. Koza [-] (7. K. Zeman [-] ) , J. Havierník [-]

ŽK: 67. J. Nevosad - 1. J. Havierník .
Hráči zápasu: T. Kupka , M. Novotný , R. Kochlöfl , J. Nevosad .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fiala Milan - ONDŘEJ Adam, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.