Křemže urvala bod s Horní Planou v samotném závěru


Branky


76. R. Kaprál , 90. P. Snížek (p.) - 47. R. Bauer , 71. R. Bauer
1

Do Křemže přijela Horní Planá, která byla papírovým favoritem tohoto utkání. Domácí však v drtivém závěru urvali bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

Od prvních minut se hosté prezentovali jednoduchým fotbalem. Přihrát si a z okolí velkého vápna z každé pozice střílet. Domácí měli velkou šanci na vstřelení první branky hned ve druhé minutě, kdy Snížek posunul míč na křídlo Kaprálovi, který centrem vybídl kapitána G. Filipa, ale ten za přispění teče hostujícího obránce, branku z hranice malého vápna netrefil.

 

Velkou příležitost měla také Horní Planá, ale hostující střelec trefil pouze dobře postaveného Fleischmana, jinak by míč skončil v bráně. Po půlhodině hry se do šance dostal domácí Kouba, ale na brankáře hostí nevyzrál. To bylo za první poločas vše a branky začaly padat až v druhé půli.

Domácí srovnali za minutu dvanáct

Hned v úvodu druhé půle přišla první branka utkání. Domácí nezačali dobře a jejich hráč namazal hostujícím hráčům míč do brejku 3 na 1. Místo vykombinování situace vzal akci na sebe Radek Bauer a nedal šanci domácímu brankáři, 0-1. Horní Planá mohla přidat druhou branku o několik minut později, ale kapitán Schönkypl tváří v tvář domácímu brankáři gól nevstřelil.

 

Hosté se dál tlačili za vstřelením uklidňující druhé branky, která však nepřicházela. Střely z větší vzdálenosti buď zblokovala domácí obrana s brankářem, nebo si nenašly cestu mezi tři tyče.

 

Skóre 0-1 vydrželo až do jednasedmdesáté minuty, kdy domácí ztratili míč na polovině hřiště a brejk tři na jednoho po kombinaci do prázdné branky zakončoval opět Radek Bauer, 0-2. Chvíli poté domácí zahrávali přímý kop, ale kapitán Filip netrefil bránu z malého vápna.

 

V 76. minutě se ale domácí fotbalisté konečně dočkali snížení. Odražený míč po rohovém kopu si jako první našel Radovan Kaprál a pohotově rozvlnil síť, 1-2. Kaprál byl o pár minut později v další příležitosti, ale jeho nebezpečná střela brankou neskončila. Hosté mohli přidat třetí zásah, ale z malého vápna nedokázali usměrnit míč do sítě.

 

Sporná situace se naskytla zhruba pět minut před koncem po faulu brankáře hostí na domácího kapitána Filipa. Píšťalka sudího Adamoviče však zůstala němá. O dvě minuty později podobná situace na druhé straně, ale opět se píšťalka sudího neozvala.

  

V nastaveném čase se ve vápně uvolnil Petr Snížek, hostující obránce ho nešikovně atakoval, Snížek ucítil kontakt a upadl. Rozhodčí Adamovič tentokrát pokutový kop odpískal a sám postižený si míč postavil na bílý puntík. Když se míč po Snížkově střele objevil v síti, tak si sám exekutor a vlastně i všichni domácí příznivci mohutně odfoukli, jelikož míč proplul do sítě s velkým štěstím, 2-2. Poté rozhodčí odpískal konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Radek Linha, trenér: O týmu Horní Plané je známo, že při hře využívají kraje, na což jsme se připravili. Musím uznat vyšší fotbalovost hostů, ale tato jim, až na výjimky, nepřinesla výrazné gólové šance. Oproti tomu my jsme měli několik stoprocentních šancí, které jsme neproměnili. Pro diváky jsme dle mého názoru sehráli kvalitní zápas s vyrovnávající brankou v 92. minutě. Dělba bodů byla zasloužená. Našim nejlepším hráčem byl Radovan Kaprál, který si postupně zvyká na post středního halva. Mrzí mne přístup některých hráčů, kteří začali makat až v 75. minutě za stavu 0:2.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - REITINGER Jiří (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 9. 2016 07:22
Když dá někdo celému týmu v takovém zápase samé desítky v hodnocení, měl by navštívit psychiatra :-)