FOTO: Koritar s Boháčem rozhodli o vítězství Smrčiny


Branky


0

HORNÍ PLANÁ - Utkání Horní Plané s Kájovem slibovalo atraktivní podívanou. Oba týmy byly na tom před utkáním bodově stejně, a oba měly šanci na první příčku v případě vítězství. V samotném utkání pak nejvíce úřadovala dvojice středních záložníku domácí Smrčiny, kteří se postarali o vítězství svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boháč vstřelil dvě branky

Od úvodního hvizdu měla více ze hry Smrčina a brzy šla také do vedení. Ve čtvrté minutě utekl po křídle Koritar, přihrávkou před bránu našel osamoceného Jana Boháče, který poslal míč za záda Frühaufa – 1:0. S přibývajícím časem se hra vyrovnávala, a i hosté pomalu začali vystrkovat růžky. Zejména jejich standardní situace byly častokrát nebezpečné. Vyrovnávací branku však nevstřelili ze standardky, ale z rychlého protiútoku. Ve dvacáté minutě totiž uvolnil Kolaj Čera, ten našel přesným centrem hlavu Petra Najbrta, který vyrovnal na 1:1. Krátce poté mohla jít Smrčina opět do vedení, ale Bauerova střela z trestného kopu orazítkovala pouze spojnici domácí branky. Zajímavou střelu vyslal z přímého kopu také Klik, ale Frühauf byl pozorný a jeho pokus vyrazil na roh. V pětatřicáté minutě už byl však krátký. Aktivní Koritar nahrál na velké vápno Boháčovi, který střelou k tyči nedal Frühaufovi šanci – 2:1. V samotném konci první půle mohl vyrovnat Čábela, ale jeho pokus z trestného kopu olízl břevno a šel do zámezí. První dějství tak vyhráli domácí.

 

Koritar pojistil výhru Horní Plané

Druhý poločas začal stejně jako ten první skončil – zbytečným faulem a následným přímým kopem. Čábela ale ani napodruhé neuspěl, jeho pěknou střelu do šibenice vyrazil Dinka. Kájovští měli ve druhé půli více ze hry a hnali se za vyrovnáním, které bylo blízko po hlavičce Baláže, ta ale orazítkovala pouze břevno. Nakonec se Kájovu podařilo vyrovnat, když Petříkův centr našel hlavu Maršála, který poslal míč za záda Dinky. Pomezní rozhodčí však zvedl praporek nad hlavu, a gól tak nemohl být uznán. V 77. minutě padla poslední branka utkání a postarali se o ni domácí fotbalisté. Jan Koritar utekl po křídle obráncům Kájova, obešel brankáře Frühaufa a pěkným obloučkem přes dobíhajícího obránce poslal míč do sítě – 3:1. Tento gól zmařil veškerá kájovská snažení a Smrčina už si zbývající minuty v klidu pohlídala.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí týmu TJ Smrčina Horní Planá: Zápas nám ukázal, že fotbal můžeme hrát i s kvalitním mužstvem jako je Kájov. Všichni kluci, co hráli, si zaslouží pochvalu. Hlavně Koritar s Boháčem.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér TJ Sokol Kájov: O generaci mladší soupeř byl stále o krok před námi. I když jsme si vytvářeli šance, nakonec zaslouženě zvítězil.



Počet diváků: 99. Rozhodčí: Křížek Danek - BAJČÍK Petr (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.