FOTO: Slavoj zabral a překvapivě porazil Smrčinu


Branky


16

Utkání mělo jasného favorita - Smrčinu Horní Planou, ale domácím role outsidera na domácí půdě vyloženě svědčí a po skalpu Kájova přišel skalp i dalšího velkého aspiranta na postup do 1.B třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj byl aktivnější, ale do vedení šla Smrčina

Utkání bylo od prvních minut velice kvalitní a oba celky pojaly zápas aktivně. Kdo však měl více ze hry byli domácí, kteří měli také více šancí. Do vápna Horní Plané létal jeden míč za druhým, ale domácí neměli štěstí v koncovce, a to se jim vymstilo krátce po půl hodině hry. Marek Bednář se dostal k míči na hranici vápna, efektivní patičkou prodloužil na Bauera, jehož střelu gólman Votýpka vyrazil pouze k prvnímu jmenovanému, který otevřel skóre – 0:1. To však bylo z první půle vše, a ta tak vyzněla alespoň gólově lépe pro Smrčinu.

Domácí otočili utkání ve svůj prospěch

Do druhého poločasu vlétl domácí Slavoj s velkou vervou a brzy vyrovnal. V 50. minutě utekl Michal Strapek po křídle, obehrál Boháče a pohlednou střelou na zadní tyč vyrovnal na 1:1. Krumlovští měli výhodu velkého počtu náhradníku, a tak měli stále čerstvé hráče na hřišti, což se v pozdějších minutách ukázalo jako klíčové.

 

V 74. minutě šli domácí poprvé do vedení, když přilétl míč do vápna, kde si ho našel Michal Strapek a svým druhým gólem v utkání dokonal obrat – 2:1. Hosté se snažili vyrovnat, ale neměli potřebné štěstí v koncovce. Například když z přímého kopu prošel míč mezi nohami brankáře Votýpky, ale za čáru nedoputoval.

 

Domácí ale byli stále aktivnější a za svou aktivitu byli odměněni třetí, uklidňující brankou. V 87. minutě totiž přišla chyba hostující rozehrávce, Tůma vyslal krásnou přihrávkou Lukáše Hofmanna, který si s gólmanem Smrčiny poradil a upravil na konečných 3:1.

 

Smrčina tak nevyužila zaváhání Dolního Dvořiště a je stále druhá. Krumlov naopak poskočil na 10. příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Smrčina Horní Planá
Marek Bednář, hráč: Přijeli jsme do Krumlova pro 3 body. Bohužel jim vyšel zápas lépe. Měli řadu šikovných fotbalistů, které tam na podzim neměli a navíc od začátku zápasu točili 5 hráčů za 5 hráčů a my s jedním na střídání jsme takové tempo nemohli vydržet. Krumlov byl lepší a zaslouženě vyhrál. Za sebe bych chtěl pochválit celý tým že jezdil po prdeli a bojoval až dokonce. (Celý tým chválí také útočník Radek Bauer - pozn. redakce)



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reitinger Jiří - SUCHÝ Daniel (N), DINKA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Reitinger Jiří: 6
Občerstvení - nápoje: 8
Hrací plocha: 8
Výkon domácích - FK Slavoj Český Krumlov B: 8
Výkon hostů - TJ Smrčina Horní Planá: 6
Hráč utkání - domácí: Michal Strapek
Hráč utkání - hosté: Marek Bednář
Hodnocení hráčů - hosté: Michal Truhlář - 6, Jan Boháč - 6, Lukáš Parai - 6, Jan Koritar - 6, Marek Bednář - 8, Radek Bauer - 7, Aleš Kvasnička - 6, Tomáš Komžák - 6, Lukáš Brůha - 6, Adam Kvasnička - 7, Petr Trančík - 6,

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Horní Planá si pojede do ČK pro 3 body, nebude to mít určitě jednoduché, ale myslím, že Krumlov zvládnou.

Tip: výhra hostů