FOTO: Dívčice nasázely Lipí sedm branek, Hezoučký vsítil čtyři branky


17

Fotbalisté Dívčic v pátém kole III. třídy rozstříleli Lipí 7:2 a připsali si další tři body před vlastním publikem v probíhajícím ročníku. Čtyřmi góly se blýskl kanonýr domácích Pavel Hezoučký. Skvělým výkonem se také prezentoval záložník Ondřej Šťastný, který zaznamenal dvě trefy. Za Lipí v závěru snížil útočník Tomáš Tengl, ani na pátý pokus v této sezoně tak hosté nevyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Domácí fotbalisté si snad ani nemohli představit lepší začátek utkání. Už v 10. minutě poslal Strnad krásný centr za obranu, pro niž si seběhl Ondřej Šťastný a mezi nohama brakáře Macháčka uklidil míč přesně k tyči - 1:0. Podobná situace vyšla Dívčicím ještě jednou. Tentokrát za stopery zůstal osamocený Pavel Hezoučký, který si v souboji jeden na jednoho proti Macháčkovi poradil - 2:0. Lipí zahrozilo po menším zaváhání domácí defenzivy, ale Wegenkittl nastřelil pouze tyč Klepalovi branky. Ve 37. minutě vybojoval míč Vondrka a svižnou akci přesně zakončil po jeho přihrávce ze středu hřiště Martin Špinar - 3:0. Těsně před koncem poločasu přišlo snížení, když po faulu na Tengla proměnil pokutový kop Ondřej Kaše - 3:1. Za toho stavu se odcházelo do kabin. 

Hezoučký stihl za druhou půli hattrick

Začátek druhého poločasu patřil hostům, kteří hrozili hlavně po stranách, ale do výraznějších šancí se nedostali. Ve 54. minutě se Ondřej Šťastný radoval ze svého druhého gólu v zápase. Ke skórování ho vyzval Hezoučký krásnou přihrávkou. Od tohoto okamžiku bylo jasné, že všechny body zůstanou v Dívčicích. Domácí pokračovali ve velkém tlaku a měli několik šancí. Po jedné velké šanci Špinar těsně netrefil branku. Hosté se prakticky nemohli dostat k brance soupeře a domácí gólman Klepal se asi trošku nudil. A také sledoval, jak v 61. minutě vystřelil Špán a Pavel Hezoučký neměl problém míč dorazit do branky - 5:1. V 79. minutě hezky odcentroval Václav David a Pavel Hezoučký z voleje trefil míč tak jak potřeboval - 6:1. V 84. minutě se Pavel Hezoučký radoval z hattricku ve druhé půli a ze svého dvanáctého gólu v sezoně v pěti zápasech. Poté se konečně povedlo prosadit i hostům, střelu Tomáše Tengla tečoval obránce David, brankář Klepal něměl šanci zareagovat - 7:2.  To ale nakonec nevadilo, výsledek i přesto vyzněl jednoznačně pro domácí mužstvo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsem rád, že jsme navázali na bodový zisk z Úsilného. Hrálo se velice kvalitní utkání, které jsme rozhodli hlavně naší produktivitou. V některých pasážích zápasu jsme sice Lipí pustili do šancí, ale zvládli jsme to bez větších problémů. Všichni kluci utkání odmakali, jsme spokojeni, zaslouženě jsme vyhráli. Hodně mě těší, jak funguje spolupráce Špinara a Hezoučkého. Skvělý výkon Heziho samozřejmě rozhodl zápas!




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - V. Strnad [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] , M. Šrámek [-] - D. Petružálek [-] , P. Hezoučký [-] , J. Špán [-] , M. Špinar [-] , O. Šťastný [-] - J. Vondrka [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - - M. Svoboda [-] , J. Kočer [-] , J. Svobodný [-] , J. Zoch [-] , R. Fojtík [-] , D. Honcharenko [-] - P. Roth [-] , O. Wegenkittl [-] , D. Plojhar [-] , T. Tengl [-]

ŽK: 52. V. Strnad - 44. O. Wegenkittl , 48. O. Kaše .
Hráči zápasu: P. Hezoučký , O. Šťastný , Š. Hájek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - AMBROŽ Martin (N), DOLINA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Začátek soutěže hostům vůbec nevyšel a teď je čeká další těžký soupeř. Dívčice si to doma pohlídají.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích