FOTO: Horní Planá nakonec dovedla zápas do vítězného konce


Branky


0

Horní Planá s Křemží v prvním vzájemném duelu pouze remizovala, kdy se trefil Kaprál se Snížkem za Křemži, za Horní Planou pak dvakrát skóroval Radek Bauer. Dva z těchto tří zmiňovaných hráčů se dokázali prosadit i v odvetném duelu v 17. kole OPM.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení díky Aleši Kvasničkovi

Utkání začala lépe domácí Smrčina, která byla aktivnější, a tím pádem i častěji na míči. Už v osmé minutě byli domácí odměněni za aktivitu v podobě třepotajícího se míče v síti za zády Tretery. Aleš Kvasnička byl adresátem centru ze strany a levačkou poslal míč do sítě - 1:0!

 

Planá pokračovala ve své hře a ve 26. minutě se radovala podruhé! Marek Bednář vystřelil z přímého kopu a jeho střelu zastavila až síť křemežské brány - 2:0!

 

Osmatřicátá minuta a totožná situace jako při druhém gólu, ale s jiným střelcem. Tentokrát se prosadil Radek Bauer, který zvyšoval již na 3:0!

 

Pak už skórovali jen hosté. Nejprve Radovan Kaprál proměnil pokutový kop. To se psala 41. minuta, když snižoval na 3:1 a hned vzápětí po rozehrávce utekl tentýž hráč po lajně a dal druhý křemežský gól. Poločas tak skončil 3:2 pro domácí Smrčinu.

Klik vsítil vítězný gól

Druhá půle byla opatrnější a domácí se obávali o výsledek, přesto to byli oni, kdo dával další branku. Po hodině hry napřáhl z hranice pokutového území Tomáš Klik a přízemní střelou k tyči skóroval na 4:2!

 

Následující minuty přinesly několik šancí na obou stranách, ale žádná v síti jednoho či druhého brankáře neskončila. 

 

Do branky se vešel až pokus ze 74. minuty. Aleš Kvasnička chyboval, kdyš špatně odkopl míč, čímž namazal Fleischmanovi, který snížil na 4:3! Bylo to tedy znovu jen o gól.

 

Zbývající čtvrhodinovku si domácí pohlídali a nepřipustili žádný zvrat v utkání. Připsali si tedy další důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Tomáš Klik, střelec vítězné branky: První půlhodinu jsme hráli to, co jsme chtěli a vstřelili tři branky. Pak ale přišla naše klasika, kdy přestaneme hrát a necháme soupeře snížit. Ve druhé půli jsme mohli přidat minimálně pět branek. My jsme však dali pouze jednu a do závěrečného hvizdu jsme se obávali o výsledek.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - TRUHLÁŘ Michal (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.