EXPERT TIP - 20.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 25.3.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Kunc

Expert tip je stále v moci Michala Kunce, který spravuje oficiální webové stránky Štěchovic. Se třetí ligou je obeznámen velmi dobře, aktivně ji sleduje téměř čtyři roky, během kterých zná veškeré dění. Na tomto místě nemusí být věčně, zde může být i Váš pohled, jak komentář, tak také tip na výsledek. Stačí se pouze registrovat a zúčastnit se. Do budoucna bychom Vám rádi poskytli tipy hráčů či jiných redaktorů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Nejsem si tímto zápasem vůbec jist, Benátky potřebují body jako sůl a nečeká je moc lehký soupeř. Zápy v minulém zápase dokázaly remizovat s Chrudimí a v zápase si vypracovaly dost šancí. Kvalitativně horší Benátky ale mohou více těžit z domácího prostředí. Třeba to vyjde nyní.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Ani v tomto zápase nespatřuji šanci u hostů, v Chrudimi není lehké hrát. Ačkoliv je Chrudim asi slabší než v minulých sezonách, se srovnatelně kvalitním soupeřem by měl vyhrát.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Složitý zápas na tipování, Tachov dokázal vyhrát v těžkém krajském derby s Domažlicemi a tak by přeci jen mohl doma udolat Dobrovici. Ta je doma velmi silná, když málem porazila i Jirny, nyní je větší šance ke klopýtnutí.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Nevím co od zápasu čekat, Jirny mi připadají mírně slabší než na podzim, nejde z nich zatím tolik strach. Na druhou stranu domácí prostředí Jiren dokáže spoustu soupeřů porazit už před zápasem. Tím nemyslím nic špatného, ale hrát na půdě vítěze minulé sezony a před odečtem bodů jasného vládce letošní sezony, to není vůbec lehké ani pro Vltavín.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Většinou ve třetí lize věřím domácím a tím se odstřelím. Stále zůstanu věrný svému myšlenkovému pochodu a budu věřit, že Litoměřicko po sérii několika proher konečně zabere, Benešov ale není slabý.

Tip experta: 0 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Konečně také něco jiného než jednička, Štěchovicím sice věřím z principu, ale v Písku to snadné nebude. Spatřuji to jako remízový duel.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Tohle by mohla být jedna z tutovek, Královák i přes ztrátu ve Štěchovicích sílu má, porazil si na jaře s Benešovem, řekl bych, že téměř stejně silné Táborsko nebude tolik těžkou překážkou pro sehraný středočeský tým.

Tip experta: 2 25 - 8 - 67 %
Komentář experta:

Alespoň jednu dvojku v tomto kole dám, nejvíce ze všech hostů věřím Převýšovu v Hořovicích. Ono na jednu stranu domácí nehrají oproti podzimu špatně, nyní je již více sváže nutnost bodovat a toho využije dostatečně kvalitnější soupeř.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Ještě na podzim bych více věřil Vyšehradu, přece jen exdruholigový klub není na papíře outsider, ale na jaře se zatím nepotkal s formou. Domácí Olympia si o víkendu odpočinula a svůj velmi kvalitní tým vypustí do boje, na jehož konci budou tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Kunc 6
2. Martin Šácha 5
3. Pavel Chmelík 5
4. Libor Pala 5
5. Jan Matas 4
6. Jonáš Macek 4
7. Michal Špírek 4
8. Petr Mašek 4
9. Matej Kuncendorfer 4
10. Petr Munduch 3
11. Štefan Valigurský 2
12. Libor Hájek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.