Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

20.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Olympia si proti Vyšehradu zastřílela, hattrickem se blýskl Karel Piták


Branky


0

Bez formy hrající Vyšehrad čekal velmi těžký zápas v Hradci Králové, kde tamní mužstvo bojuje o postup do druhé ligy. Dle toho zápas i vypadal, kvalitní mužstvo Olympie nedalo soupeři šanci a s přispěním hattricku Pitáka vysoko vyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pitákovi stačil poločas k hattricku

Domácí Olympia sice zpočátku měla více ze hry, první minuty hry neukazovaly, že by se mělo jednat o debakl pro Vyšehrad. Jenže ve 14. minutě proběhl Broukal s balonem od vlastní brány trestuhodně celé hřiště, vyslal přesný centr do vápna a nabíhající Karel Piták vstřelil svůj první gól v zápase – 1:0. Téměř totožnou akci si domácí vytvořili o čtyři minuty později, po opačné straně se s balonem proběhl Štěpán, vyslal centr na opět dobře naběhnutého Karla Pitáka, jehož střela bez přípravy opět zahučela za Procházku – 2:0. Dvě šance na obou stranách byly k vidění po půl hodině, zejména hlavičkové zakončení Šťastného bylo nebezpečné, orazítkovalo břevno. Náznak šance na druhé straně v podání Dosoudila bylo ze strany Vyšehradu jediné, co zatím ukázal. Ve 42. minutě se obrana Vyšehradu marně snažila odkopnout balon, nakonec se ho ujal Bareš, nabídl ho Karlu Pitákovi a zkušený exligový hráč dovršil čistý hattrick – 3:0

Vyšehrad odjel s debaklem

Ani druhý poločas nebyl od hostů vydařený. Po pěti minutách sice Procházka vychytal Houžvičku, následný rohový kop zakončil Jan Novotný a výsledek začínal být z pohledu Vyšehradu otřesný – 4:0. Alespoň čestný úspěch si připsal po pár minutách na hřišti střídající Radim Matysík, střelou z voleje zakončil střelou mezi tři tyče a odmítl čisté konto Frydrycha – 4:1. Šest minut před koncem upravil konečné skóre zápasu Ondřej Kraják – 5:1.

 

Zdroj článku: oficiální webové stránky Vyšehradu -> www.slavojvysehrad.cz

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "Utkání jsme rozhodli už v prvním poločase, kdy jsme hosty přehrávali a do žádné šance jsme je nepustili. Když jsme brzy po přestávce přidali čtvrtý gól, bylo utkání rozhodnuté a víceméně se dohrávalo jen z povinnosti. Jako nejlepší hráče vyberu útočníka Pitáka, který dal hattrick, a stopera Broukala."

FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): "Dá se říct, že to pro nás byla jedna z posledních možností, jak nějakým způsobem atakovat druhé místo. Tímto zápasem jsme tu možnost de facto ztratili. Nejde ale ani tak o to, ale spíš je hlavním dojmem z utkání předvedený výkon. Bylo vidět, že v současné době nemáme takový mančaft, abychom se o vrchol tabulky mohli snažit, Hradec nás přehrál v podstatě ve všech aspektech, 5:1 je naprosto spravedlivý výsledek. Nezvládli jsme základní věci, na které jsme se připravovali. Nemá smysl to zaobalovat, byli jsme slabším týmem. Pokud by se nám něco podařilo, tak z dlouhodobějšího hlediska, máme mladý mančaft, v současnosti na větší úspěch pomýšlet nemůžeme."



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - M. Šťastný [-] (82. D. Kuťák [-] ) , J. Novotný [-] , D. Broukal [-] - L. Houžvička [-] , D. Čada [-] , M. Demeter [-] , V. Štěpán [-] (61. D. Ličman [-] ) - J. Kořínek [-] (46. M. Ptáček [-] ) , K. Piták [-] (87. J. Kraus [-] ) , D. Bareš [-] (75. O. Kraják [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
J. Procházka [-] - M. Hendrych [-] , J. Macej [-] , J. Šindelář [-] , O. Kostorek [-] (61. R. Matysík [-] ) , T. Nosek [-] (72. T. Madej [-] ) , J. Doležal [-] (54. M. Písačka [-] ) , D. Matějka [-] , F. Drobílek [-] , R. Dosoudil [-] , P. Ježdík [-]

ŽK: 87. J. Kraus - 34. D. Matějka , 63. R. Dosoudil .
Hráči zápasu: D. Broukal , K. Piták .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.