Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

20.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachovský Kyndl řádil, čtyřmi góly zničil naděje Dobrovice


Branky


24. M. Kyndl , 47. F. Dvořák , 52. P. Došlý , 57. M. Kyndl , 63. M. Kyndl , 66. M. Kyndl - 8. P. Bernát , 54. M. Strnad
0

Dobrovice vyrazila do Tachova s nadějí na bodový zisk a živila ji i po nerozhodném prvním poločase. Jenže ve druhém dějství se děly divy, na dva góly odpověděl Strnad snížením, jenže pak se rozjel Matěj Kyndl, nejlepší hráč 19. kola, jehož čistý hattrick během deseti minut rozhodl o vysoké výhře Tachova. Mladý záložník vstřelil gól i v prvním poločase, celkem se tedy trefil čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov využil tlaku k vyrovnání

Úvodní minuty nenasvědčovaly, že by se mělo jednat o jednoznačnou výhru domácího Tachova. Po osmi minutách hry zpracoval autové vhazování Pavel Bernát, proběhl okolo obránců, vystřelil uvnitř vápna a nedal Houdkovi šanci zasáhnout – 0:1. Domácí tým zareagoval zlepšením své hry, byl aktivnějším a dočkal se vyrovnání. Matěj Kyndl se nachomýtl k samostatnému úniku okolo obránců Dobrovice, přesným zakončením pak vstřelil první gól domácích barev – 1:1. Nebezpečně vypadaly další akce, Kyndl po chvilce podruhé na Havránka nevyzrál, posléze jeho přihrávku Dvořák v další šanci nezužitkoval. Gólově se pak nevyvedly ani dvě šance z konce poločasu, tu největší neproměnil osamocený Hoffmann, kterému před Havránkem odskočil balon.

Čtyři góly během deseti minut, Kyndl dovršil hattrick

Ofenzivní smršť se strhla až ve druhém poločase, kdy padly čtyři góly během deseti minut. Hned při prvním útoku se prosadil Tachov, jeden ze střeleckých pokusů sice Havránek odvrátil, ale pouze k Františku Dvořákovi, na jehož střelu už byl gólman soupeře krátký – 2:1. Další gól v síti Dobrovice na sebe nenechal dlouho čekat, v 52. minutě unikli Petr Došlý s Knakalem, poradili si společně s obránci soupeře a první jmenovaný navýšil vedení – 3:1. Dobrovice se stihla oklepat a odpověděla po témě dvou minutách, z přímého kopu se podařilo snížit stav Miloslavu Strnadovi – 3:2. Jenže tím gólová smršť nekončila, opět uběhly necelé dvě minuty a po přihrávce Došlého se balon dostal k Matěji Kyndlovi, který položil Havránkova naznačením kličky a střelou z úhlu vrátil domácím dvougólové vedení – 4:2. Na pár minut se hra uklidnila, ale už v 63. minutě mohli domácí diváci opět slavit, Došlý opět přesně našel Matěje Kyndla a na světě byl hattrick – 5:2. Nezastavitelný Matěj Kyndl se na metě tří gólů nezastavil, tři minuty poté využil centru Dvořáka a svým čtvrtým gólem ještě více rozesmutnil hosty – 6:2. Další příležitosti měl na svědomí střídající Butnaru, jehož tři střelecké pokusy během posledních deseti minut zápasu se štěstím ubránili Havránek společně s obránci a uchránili tak Dobrovici od ještě vyšší prohry.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): Do zápasu jsme nevstoupili špatně, ale z prvního brejku soupeře jsme inkasovali. To trochu vývoj první půle poznamenalo, ale srovnali jsme a do poločasu jsme mohli ještě jednu až dvě branky dát. Ve druhé půli jsme dali rychlý gól, ovládli jsme hru a mohlo to skončit ještě vyšším rozdílem, o dvě tři branky více. Za druhý poločas ale musím kluky pochválit, odvedli dobrou práci, utkání se líbilo i divákům, kteří nás ocenili potleskem. Hodně dobré. Pravý záložník Matěj Kyndl dal čtyři branky mezi muži poprvé v životě, sebevědomí nyní má a jeho branky na jaře přicházejí. Vypíchnu i výkon Došlého. Zápas se ale povedl celému týmu."




Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - P. Došlý [-] (71. P. Vyleta [-] ) , T. Hájovský [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-] (82. I. Butnaru [-] ) , M. Mlynařík [-] , M. Kyndl [-] (75. M. Folejtar [-] ) , M. Hoffmann [-] (68. R. Kropáček [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , D. Hradecký [-]

FK Dobrovice
J. Havránek [-] - P. Lukáš [-] , M. Routek [-] , L. Fialka [-] (58. D. Zikmunda [-] ) , J. Novák [-] (50. M. Strnad [-] ) - P. Bernát [-] (63. B. Dordevič [-] ) , T. Osvald [-] , J. Eliáš [-] (58. M. Vajgl [-] ) , R. Žaloudek [-] , P. Tvaroha [-] - M. Volf [-] (69. D. Pelyak [-] )

ŽK: 18. J. Matas , 81. M. Knakal - 83. J. Havránek , 85. R. Žaloudek .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - MACHÝČEK Lukáš, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.