2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

20.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Domažlice mají první jarní body. Dokázaly umazat manko v Chrudimi


Branky


16. O. Kesner , 33. J. Kučera - 70. D. Boček , 83. P. Fořt
0

Domažlice měly našlápnuto ke třetí jarní prohře, po prvním poločase totiž prohrávaly na půdě Chrudimi o dva góly. Domácé tým své nadějné vedení neudržel, když vyrovnával zkušený Fořt sedm minut před koncem. Druhý body si pak po penaltách připsali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Chrudimi

Chrudim vystartovala na Domažlice aktivně a již ve třetí minutě zazvonila za Švihoříkem branková konstrukce. Trvalo další tři minuty a domácí se dostali do vedení, Dostálkův centr zakončil přesnou hlavičkou Ondřej Kesner – 1:0. Chrudimští drželi převahu v zápase a řádně zaměstnávali Švihoříka, který musel několikrát zasáhnout a po dvaceti minutách hry musel vytáhnut důležitý zákrok proti střele Kopeckého. Jednu střelu neuhlídal, ve 33. minutě rozehrál Kesner rohový kop, našel Jindřicha Kučeru, jehož hlavičkový pokus zamířil za záda gólmana – 2:0. Jednu velkou šanci si Domažlice vytvořily pět minut před koncem poločasu, Drahoš neubránil Černého, ale Mrázek zasahovat nemusel, hráč hostí zamířil vedle tyče jeho brány.

Střídající Fořt zařídil remízu

Vedení domácích mohl v 62. minutě Krčál, nabídku v podobě centru Kopeckého nevyužil, zamířil těsně mimo. V šanci později neuspěl ani Dostálek. Zdálo se, že se hosté nezmohou k vyrovnání, ale přesně to se v posledních dvaceti minutách stalo. Daniel Boček využil chyby obránců a překonal Mrázka – 2:1. Oživení hosté se tlačili do útoku a odměnou jim byl vyrovnávací gól Pavla Fořta, střídající zkušený útočník po třech minutách pobytu na hřišti povedenou hlavičkou uklidil balon mezi tři tyče – 2:2.

Chrudim vyhořela při penaltách

Penaltový souboj o druhý bod měl pouhé čtyři série. Daleko hůře dopadli domácí hráči, kteří ze čtyř pokusů neproměnili tři. Radovat se tak mohli hráči hostí, kteří proměnili tři.

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Věděli jsme, v jaké situaci soupeř je, že neudělal na jaře body, že tak přijede pokorný, možná ne úplně sebevědomý, ale kvalitní soupeř, co se bude chtít chytit. Chtěli jsme do utkání dobře vstoupil, což se dělo, z úvodního tlaku jsme vytěžili dvě branky a jak se po zápase ukázalo, bylo to málo. V poločase jsme nabádali hráče, že nesmíme přestat hrát. Bohužel, ve druhém poločase to bylo nahoru dolů, tuto hru jsme hrát nechtěli, naše akce jsme nezakončovali a museli jsme honit brejky soupeře. Po inkasování na 1:2 už pak zápas těžko nahazujete zpátky a v závěru tam soupeř poslal to nejvyšší co má a Fořt využil svá kila. Do penalt šel v lepším rozpoložení soupeř a podle toho to také vypadalo. Pro nás velké zklamání, ztráta dvou bodů."

TJ Jiskra Domažlice
Radek Kronďák (trenér): "Po dvou jarních výsledcích, kdy jsme nezvládli domácí utkání a zápas v Jirnech, jsme po poločase prohrávali 0:2. Pak se ale ukázala síla mužstva a výsledek jsme dokázali zvrátit a nakonec vyhrát na penalty. Z jednotlivců pochválím střídajícího Bočka, který nastoupil do střední zálohy, dále střídajícího Fořta a také Petra Mužíka a brankáře Švihoříka."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (60. D. Halbich [-] ) , L. Kopecký [-] (75. D. Vavrouš [-] ) , M. Radouš [-] , L. Mastík [-] (66. T. Mlynka [-] ) , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , D. Vodrážka [-] (68. S. Langr [-] ) , J. Kučera [-] , J. Krčál [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - O. Chocholoušek [-] , M. Bauer [-] (46. D. Boček [-] ) , P. Mráz [-] , M. Hrubý [-] - M. Hejda [-] (70. D. Bezdička [-] ) , O. Ruml [-] , D. Brožík [-] , P. Průcha [-] (80. M. Braun [-] ) , P. Mužík [-] - D. Černý [-] (80. P. Fořt [-] )

ŽK: 28. D. Vodrážka - 44. P. Průcha , 79. D. Boček , 90. P. Fořt .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Kalenda Jan - DRÁBEK Drahoslav, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.