Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

20.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

8.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

6.0

FOTO, VIDEO: Litoměřické trápení nebere konce, proti Benešovu domácí ztratili dvougólové vedení


Branky


2. M. Faust , 12. Š. Hanzlík - 20. J. Laštovka (p.) , 38. D. Skopec
0

Zápas se Slavií v poháru a s ním spojená vysoká prohra 0:7 odstartovala velké trápení Litoměřicka. Od té doby totiž ani jeden zápas nevyhrálo, tentokráte remizovalo s Benešovem a nezvládlo penaltový souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové manko Benešov vymazal ještě v prvním poločase

Svižně za ukončením černé série vykročilo Litoměřicko, ve druhé minutě překonal obranu soupeře Marek Faust – 1:0. Výrazně aktivněji hrající domácí drželi balon na svých kopačkách a snažili si najít recept na bránící Benešov, který odolával až do dvanácté minuty, druhý gól lovil Beník po úspěšném pokusu Štěpána Hanzlíka – 2:0. Šanci snížit získal Benešov v minutě dvacáté, po faulu ve vápně se ujal penalty nejzkušenější hráč Josef Laštovka a nemýlil se – 2:1. Po chvilce se opět radovali domácí, jenže celé gólové akci předcházelo ofsajdové postavení. Hra se následně uklidnila a tolik ofenzivních momentů nenabídla. První dějství nabídlo ale ještě jeden gól, opět v síti Pechatého, když se sedm minut před hvizdem rozhodčího prosadil David Skopec – 2:2.

Opatrný druhý poločas, hosté se bránili

I když do druhého poločasu nastoupili hosté daleko více aktivněji než na začátku zápasu, byl to opět domácí tým Litoměřicka, který působil živěji. Postupem času se zdálo, že Benešov spíše brání nerozhodný výsledek a to se poměrně dobře plnilo. Aktivní domácí tým se trápil v koncovce a Beníka nezásoboval těžkými pokusy. Střetnutí tak dokráčelo až do očekávaného nerozhodného konce.

Litoměřicko penalto nezvládlo

V penaltovém souboji byl úspěšnějším týmem Benešov, čtyři proměněné penalty oproti dvěma v podání soupeře znamenaly vybojování dalšího bodu, díky kterému se ještě více vzdálili sestupovým příčkám. Smutek tak zůstal na domácí straně, ani další nadějný pokus o protržení série bez výhry se nezdařil. 

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Vasil Boev (trenér): "Nastoupili jsme výborně a rychle vedli o dvě branky. V úvodu jsme hráli fakt dobře, jenomže pak přišla penalta po nesmyslném faulu, kdy náš hráč stáhl soupeře ve vápně. Pak jsme si dali vlastní gól, kdy hosté při standardce de facto neměli nikoho ve vápně, ale naši hráči se nedomluvili a bylo to 2:2. Jinak jsme po celý zápas kontrolovali hru, tlačili jsme, hráli skoro na jednu bránu, ale branku už jsme tam nedotlačili. Bod z tohoto zápasu za takový výkon je hrozně málo, to je prohra. Oba domácí jarní zápasy jsme předvedli dobrý výkon, ale nestačilo to. Benešov to zavřel, hrál na remízu. V zápase nikdo vyloženě nevyčníval, ale vypíchnu levého záložníka Marka Fausta, který dal krásný první gól a do poslední chvíle se rval o vítězství."




Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - M. Štancl [-] (80. J. Černý [-] ) , Š. Hanzlík [-] , J. Šimkovský [-] - M. Faust [-] , M. Hanuš [-] , J. Kabele [-] (62. J. Grunert [-] ) , J. Vobejda [-] , L. Šlehofer [-] (71. D. Vašut [-] ) , V. Kolmistr [-] - J. Kalaš [-] -

SK Benešov
E. Beník [-] - E. Adjei [-] , D. Filip [-] (90. L. Balata [-] ) , J. Laštovka [-] , I. Khodulia [-] - D. Skopec [-] , M. Kučaba [-] (80. Z. Vrňák [-] ) , I. Afanasenko [-] (71. M. Turek [-] ) , M. Bohata [-] (63. D. Farkaš [-] ) - I. Zubkov [-] (82. S. Ibe [-] ) , J. Zákostelský [-]

ŽK: 56. M. Štancl , 91. J. Kalaš - 22. J. Laštovka , 45. M. Bohata .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Košan Martin - PASTYŘÍK Vladimír, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.