EXPERT TIP - 5.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 3.9.2023

0

I v letošní nové sezóně budeme čtenářům přinášet seriál tipérů, kteří si zahrají na Experta daného kola. Budeme oslovovat hráčské i trenérské osobnosti, které mají s touto soutěží co dočinění. Postupně oslovíme všechny zúčastněné týmy.  




Matěj Čanecký


Program podzimní části se rozeběhl a před námi máme další kolo mistrovské soutěže. I ve čtvrtém hraném kole jsme vyzpovídali hráče, který pobíhá po trávnících této soutěže. Tentokrát jsme oslovili zadáka MATĚJE ČANECKÉHO, který hájí žlutočerné barvy oddílu FK Město Albrechtice. Osmadvacetiletého Matěje Čaneckého lze v sestavě a potažmo i na hřišti rozpoznat velmi snadno. Jednak nejde o žádného náctiletého zelenáče, nýbrž o zkušeného borce, který je v nejlepších fotbalových letech a má svému mladému týmu co nabídnout. Ale především jej nejde přehlednout pro jeho urostlou postavu. Téměř dva metry výšky jsou poznat v každém souboji, který sám hráč podstoupí. Obejít jej a vyhrát souboj není pro soupeře žádný med. 

 

Matěj Čanecký zahájil svou kariéru ve vesnickém oddílu FK Hošťálkovy, což je místo nedaleko Krnova. Na další věkové kategorie se už přemístil do zmíněného většího města. Ještě v dorostu si vyzkoušel angažmá v tehdy ambiciózním Hlučíně. Následně se opět vrátil do Krnova, kde započal svou dospělou kariéru. V dresech Krnova a Břidličné si vyzkoušel zahrát nejen krajský přebor, ale rovněž divizi. Loni v létě si jej vyhlédl trenér Mura, který urostlého zadáka přivedl do Města Albrechtic. 

 

A jak tipoval výsledky tohoto kola sám obránce? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 63 - 26 - 11 %
Komentář experta:

Stará Bělá je na domácí půdě silná, proto si myslím, že si půjde za vítězstvím a ovládne tento duel.

Tip experta: 1 86 - 5 - 9 %
Komentář experta:

Chlebičov si pod taktovkou nového ambiciózního trenéra půjde svým kombinačním fotbalem za vítězstvím a připíše další výhru.

Tip experta: 2 64 - 9 - 27 %
Komentář experta:

Píšť zažívá po jízdě v I.B třídě euforii. Do nové soutěže vstoupila správnou nohou a to potvrdí i v Darkovičkách. Tipuji výhru hostů.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Albrechtice během léta poskládaly nový tým. K tomu navíc přivedly nového cílevědomého trenéra, který připraví hladové mužstvo k první ligové výhře.

Tip experta: 2 5 - 0 - 95 %
Komentář experta:

Ačkoliv jsou Štěpánkovice doma nebezpečné, Mokré Lazce jsou v tomto zápase jednoznačným favoritem a půjdou si pro vítězství.

Tip experta: 2 46 - 27 - 27 %
Komentář experta:

Bolatice po minulé neúspěšné sezóně budou chtít napravit svou reputaci. Tým bude chtít vyhrávat zápasy, proto jim věřím i v tomto duelu.

Tip experta: 1 68 - 5 - 27 %
Komentář experta:

Heraltice v minulém kole překvapily, ale já osobně v tomhle souboji věřím více týmu z Kozmic

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Kryštof Surovec 5
2. Petr Vala 5
3. Pavel Konečný 5
4. Marek Švábík 5
5. Ladislav Beran 5
6. Patrik Minarčík 5
7. Nicolas Sýkora 4
8. Aleš Hiemer 4
9. Marek Kulaviak 4
10. Tomáš Kalvar 4
11. Michael Slavík 3
12. Aleš Silber 3
13. David Obrusník 3
14. Jiří Klik 3
15. Vladan Ležák 3
16. Jan Prudký 3
17. Adam Šlachta 3
18. Radim Mudrik 3
19. Patrik Ožvolda 3
20. Míchal Jaroš 2
21. Filip Stromský 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.