0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci se v derby branek nedočkali


Branky


24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí o víkendu přálo a tak si na nedělní prajzské derby mezi Darkovičkami a Píšti našly cestu více než dvě stovky platících diváků. Ty zhlédly bojovné utkání, kterému scházely góly. První poločas patřil více hostům, kteří drželi míč na kopačkách a hrozili z pravé strany. Šecův výpad do rozhozené obrany skončil nepřesnou střelou. Největší šanci hostů spálil Štefek, který se po centru Šece ocitl zcela osamocený ve vápně, ovšem zamířil pouze do připraveného brankáře Chvěji. Zpoza vápna se dvakrát dostal do zakončení píšťský Obrusník, ale ani jednou netrefil bránu. Darkovičky měly slibnou příležitost po uličce Kalvara a úniku Moravce, který si ovšem ve finále ukopl míč a z celé akce sešlo. Ještě před přestávkou se pokoušel zakončovat přes hradbu těl domácí Rychnovský, ale mířil nepřesně. Po přestávce se hrálo převážně v prostoru mezi oběma šestnáctkami. Hra se často kouskovala a diváci marně čekali na nějaké šance. Vyloženě se čekalo na chybu soupeře. Největší příležitosti přišly nakonec až v závěrečné čtvrthodince. Nejblíže ke gólu měl po rohu Gaie střílející Klečka, který orazítkoval tyč. Střela Rychnovského pro změnu postrádala přesnost a letěla nad břevno. Píšť zahrozila po standardce Štefka, ale chyběla lepší finální fáze, obrana si s jeho nákopem poradila. I proto skončilo utkání bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Dnešní zápas měl parametry pravého derby se vším všudy. Jediné, co mu scházelo, tak byly nějaké ty góly. V prvním poločase jsme si až na jednu vyloženou šanci prakticky nic nevytvořili, vesměs jsme se jen bránili. I proto proběhla během pauzy v kabině pořádná domluva. Ve druhém poločase jsme si už i vypracovali nějaké slibné šance, ale bohužel ani jednu z nich neproměnili. S ohledem na oba poločasy je remíza spravedlivá"

TJ Slavia Píšť
Robin Štefek (obránce): "Myslím si, že dnes jsme měli na to, abychom si z utkání odvezli všechny tři body. V prvním poločase jsme měli jednoznačně více ze hry, dominovali na balónu, ale zradila nás koncová fáze. Ve druhém poločase se hra už často kouskovala, hrálo se převážně mezi vápny, samé přerušení kvůli autům a faulům. Darkovičky až na dvě vyložené šance toho moc nepředvedly. Za mě řeknu, že jsme dnes ztratily dva body"



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] (68. M. Gai [-] ) , D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] (61. Š. Staniek [-] ) , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (77. D. Kempný [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] (46. O. Kořenek [-] ) , O. Hellebrand [-] , L. Lindovský [-]

TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - T. Obrusník [-] (54. J. Piskala [-] ) , M. Pawlenka [-] (54. L. Jaroš [-] ) , L. Foitzik [-] , J. Kaluža [-] , M. Kyselý [-] (76. P. Moric [-] ) , M. Šec [-] (86. F. Grabica [-] ) , L. Malcharek [-] , J. Mac [-] , O. Vlha [-] , R. Štefek [-]

Počet diváků: 209. Rozhodčí: KOTAS Adam - CHLEBOVSKÝ Bohumír, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Matěj Čanecký
Tip experta: výhra hostů

Píšť zažívá po jízdě v I.B třídě euforii. Do nové soutěže vstoupila správnou nohou a to potvrdí i v Darkovičkách. Tipuji výhru hostů.

2. 9. 2023 22:43
Remíza
2. 9. 2023 22:43
Remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích