Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2023 17:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá napravila minulý propadák


Branky


19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu se hrál svižný fotbal

Hned zkraje zápasu vypálil těsně vedle tyče hostující Kostelanský. Ostravané následně převzali otěže na své kopačky a byli od úvodních minut velmi aktivní. Není jiného hráče v lize, který umí házet delší auty než starobělský kapitán Dziža. Hosté se o jeho dovednosti mohli několikrát přesvědčit. Jeho první aut dolétl na hlavu Švábíka, který orazítkoval břevno. V dobré střelecké příležitosti mířil těsně vedle tyče Doležal. Po deseti minutách se už skóre měnilo. Byl to opět dlouhý Dzižův aut, který propadl až na vzdálenější tyč k nekrytému Švábíkovi, který otevřel skóre 1:0. Ludgeřovice mohly srovnat skóre po nebezpečném přímém kopu Rodka a následné dorážce Bělana, oba narazili na připraveného brankáře Preisnera. Namísto toho udeřila opět Stará Bělá. Rychlé přečíslení vyřešil Doležal stříleným centrem na Lyčku, který přiťukl balón skórujícímu Škutovi - 2:0. Hosté se ještě v prvním poločase dostali na dostřel. Bělan se ujal dlouhého nákopu Zavadského a přeloboval vyběhnuvšího gólmana Preisnera - 2:1. 

 

Stará Bělá navýšila skóre

I ve druhém poločase spálily Ludgeřovice hned zkraje tutovku, když po trmě vrmě ve vápně nedokázal z nadějné pozice usměrnit míč do sítě Bělan. Jeho neproměněná šance nejspíš znamenala zlom. Iniciativu opět převzala Stará Bělá, která byla následně aktivnější. Vrátit dvoubrankové vedení mohl z hranice vápna Doležal, ale zamířil do rukavic připraveného Hájka. Mladý útočník se dočkal až ve své další vyložené šanci, kdy mu na gól přihrál Lyčka. Povedená rána vymetla pavouky v šibenici - 3:1. Hosté se nestačili ani vzpamatovat a inkasovali další facku. Trenér Pěntka měl nervy na pochodu, když viděl, jak další Dzižův aut dolétl opět do vápna a nedostupnost obrany zapříčinila čtvrtou inkasovanou branku. Z další nepřehledné trmy vrmy dorážel tečující Kouřil, brankář Hájek ve snaze odvrátit míč do bezpečí si jej nešťastně srazil do sítě - 4:1. Ludgeřovice mohly alespoň snížit skóre. Kostelanského pumelice z přímého kopu rozezvoněla břevno. Rovněž Stará Bělá ještě jednou zazvonila na brankovou konstrukci. Doležal si ve vápně obhodil soupeře a povedenou střelou trefil břevno. Nicméně skóre se už neměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (asistent trenéra): "Dnešním zápasem jsme odčinili náš minulý propadák z Heraltic. Od úvodním minut jsme byli jasně lepším týmem a už po čtvrthodině mohli vést klidně o tři branky. I tak jsme si zápas pohlídali a s přehledem vyhráli. Měli jsme i smůlu, kdy jsme několikrát nastřelili břevno"

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (trenér): "Konečný výsledek sice vypadá přesvědčivě, ale úplný propadák to z naší strany rozhodně nebyl. Bohužel jsme doplatili na neproměněné šance. Zápas se lámal za stavu 2:1, kdy jsme nedali stoprocentní tutovku. Když zazdíte takové šance na hřišti ve Staré Bělé, nemůže následovat nic jiného než porážka. Přesto bych chtěl klukům za výkon poděkovat. Máme stále mladý tým, s kterým musíme postupně pracovat. Soupeřům z Bělé gratulujeme k výhře, která je zasloužená"



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - A. Lyčka [-] , J. Dziža [-] , P. Doležal [-] , M. Škuta [-] (57. P. Firášek [-] ) , V. Strnad [-] (81. A. Akritidis [-] ) , J. Jurásek [-] , M. Švábík [-] (84. J. Kačer [-] ) , A. Akritidis [-] , J. Kouřil [-] , D. Šebesta [-] (81. I. Cimmer [-] )

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - O. Schoffer [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Kusák [-] (65. D. Balgar [-] ) , A. Závadský [-] , T. Gellner [-] , J. Rzidký [-] , R. Bělan [-] (86. T. Cintula [-] ) , M. Rodek [-] (81. P. Večerek [-] ) , L. Kravčík [-] (65. M. Lambert [-] ) , F. Kostelanský [-] , D. Pompa [-]

ŽK: 15. M. Škuta , 17. V. Strnad - 34. D. Pompa .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - HERDA Tomáš, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Matěj Čanecký
Tip experta: výhra domácích

Stará Bělá je na domácí půdě silná, proto si myslím, že si půjde za vítězstvím a ovládne tento duel.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza