1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičovu stačila na výhru jediná branka


Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov přivítal v derby trápící se Strahovice. Ty si nepohlídaly start zápasu, kdy v úvodní desetiminutovce nabídly soupeři tři vyložené šance. Naštěstí mají v bráně kvalitního gólmana Nevřelu, který zlikvidoval nadějné příležitosti domácích hráčů a uměl si i dobře postavit tyče. Nejprve si na něm vylámal zuby Černohorský. Následně po centru Kahlera hlavičkoval do břevna Adam Korbel, z následné dorážky mířil těsně mimo Černohorský. Nevřela pak zlikvidoval i ránu Kahlera. Ujala se až čtvrtá šance. Pěknou kombinaci a přesný centr Kahlera zakončil křižnou ránou k tyči Wiweger. Hosty inkasovaná branka nakopla k větší aktivitě. Ještě do poločasu mohl z nadějné pozice srovnat skóre Tomíček, ale poslal pouze pozdrav do náruče gólmanovi Josefusovi. Průniky Beneše a Hluchníka ze strany si rovněž cestu ke gólu nenašly. Domácí tým hrozil po přestávce ze standardek. Po sérii nákopů do vápna mohl  někdo z urostlých hráčů přidat pojistku, ale ani bratři Korbelové ani Nagy se neprosadili. To mohlo Chlebičov v závěru mrzet, neboť si Strahovice vypracovaly slušné šance k vyrovnání. Milimetrový centr Seiberta na zadní tyč nedotáhl do poloodryté brány Stříbný. Následně si dvakrát sypal popel na hlavu Josefus. Nejprve nedotáhl svůj nájezd na gólmana. V samém závěru se poněkud zalekl příležitosti, když jeho zakončení holení v poklidu zlikvidoval gólman Josefus. I jeho zásluhou udržel Chlebičov hubené vedení a připsal si tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (hrající trenér): "Jsem rád, že jsme utkání zvládli a připsali si další tři body do tabulky. Ale byl to nervák až do poslední minuty. Místo toho, abychom po dvaceti minutách vedli o tři branky a v klidu si zahráli fotbal, tak se pohřbíme zahazováním tutovek a poté nervujeme. Strahovice dnes hrály velmi dobře a rozhodně nebudou na tom tak špatně, jak by se mohlo zdát. Velkou poklonu zaslouží jejich brankář, který jim zachytal výborně"

SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Bohužel jsme ze zápasu opět odešli jako poražení. Ale oproti minulým duelům mohu dnes kluky pochválit, předvedli podstatně zlepšený výkon, který už rozhodně splňoval to, co si od naší hry slibujeme. Pomohlo nám i to, že se do sestavy vrátili někteří uzdravení hráči. Škoda, dnes jsme měli na to, abychom si z utkání odnesli aspoň bod. Výsledek 1:1 by zápasu více slušel, ale bohužel jsme se sami pohřbili zahozenými šancemi"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - R. Kolig [-] (90. M. Schreier [-] ) , D. Wiweger [-] , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (68. P. Nagy [-] ) , D. Drexler [-] , D. Kahler [-] (68. M. Korbel [-] ) , L. Lazecký [-] (68. M. Stošek [-] )

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - T. Seibert [-] , O. Pekárek [-] , J. Hluchník [-] (72. J. Stříbný [-] ) , M. Pekárek [-] , V. Tomíček [-] , L. Slanina [-] , D. Beneš [-] , J. Josefus [-] , M. Tomíček [-] , M. Nevřela [-] (23. V. Kocur [-] )

ŽK: 90. P. Nagy , 91. D. Wiweger - 85. J. Josefus .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ŠEVČÍK Jan, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Matěj Čanecký
Tip experta: výhra domácích

Chlebičov si pod taktovkou nového ambiciózního trenéra půjde svým kombinačním fotbalem za vítězstvím a připíše další výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích