1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť se rozešla smírně s Bolaticemi


Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice se prozatím výsledkově trápí. Z výjezdu do Libhoště přivezli svěřenci trenéra Baránka pouze bod. Prajzský celek sehrál povedený první poločas, ve kterém si vypracoval slušné příležitosti ke skórování. Nejprve se po pravé straně prodral Mac a nechal vyniknout brankáře Dubce. Ten následně zneškodnil i střelu Oberherra. Pozadu nezůstali ani domácí. Dobře rozvíjející se akce Hajníka či Symerského ovšem zůstaly nedotaženy. Bolatický Šefčík obdržel dlouhý pás za obranu od Šuly, ovšem ve finále uklouzl a z akce sešlo. Průnik Oberherra ze strany zastavili domácí zákrokem na roh. Bolatice se prosadily až po přestávce. Špatnou rozehrávku domácích zachytil Sikora, vyslal uličkou do úniku Maršáka, který si v koncovce počínal zkušeně a otevřel skóre. Jenže pak hosté přestali hrát a zalezli. Libhošť převzala taktovku na své nohy a začala více kousat. Domácí hrozili převážně po standardkách. Dvakrát se do nebezpečného zakončení prodral Hajník, ale pokaždé narazil na připraveného brankáře Breuera. Bolatice dlouho držely hubený náskok, ale v závěru zápasu nakonec inkasovaly. Po levé straně dostal mnoho prostoru centrující Symerský, který našel ve vápně Melčáka a ten z pětky nekompromisní hlavičkou zajistil domácím bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


FC Libhošť
Luděk Odstrčilík (trenér): "Když zhodnotím utkání, tak ten výsledek odpovídá celému průběhu hry. Dá se říci, že to bylo vyrovnané utkání. V prvním poločase měl soupeř pár šancí, my pro změnu zase po přestávce. Ale většinu zápasu se hrálo od vápna po vápno. Zápas nebyl nějak extra dramatický, co se týče nějakých vyložených příležitostí. Remíza je podle mě spravedlivá"

FK Bolatice
Vít Baránek (trenér): "V prvním poločase a na počátku toho druhého jsme odvedli velmi dobrý výkon, za který si dnes zasloužili zvítězit. Jenže poté, co jsme vstřelili vedoucí branku, tak jsme z nepochopitelných důvodů přestali hrát. Domácí tým nás pak začal kousat a chvílemi i přehrávat. Bohužel jsme jednobrankové vedení neudrželi a v závěru inkasovali. Cítím určitě zklamání, protože dnes jsme dva body ztratili"



Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - M. Blažek [-] (80. T. Sobotík [-] ) , T. Turský [-] , A. Polášek [-] , F. Žárský [-] , D. Symerský [-] , L. Hanzelka [-] (66. J. Skalík [-] ) , J. Jachník [-] , Z. Melčák [-] , O. Hanzelka [-] , P. Hajník [-]

FK Bolatice
T. Breuer [-] - D. Skroch [-] (73. M. Obrusník [-] ) , Š. Ševčík [-] (78. D. Kotík [-] ) , J. Oberherr [-] , D. Maršák [-] , J. Šefčík [-] , R. Plaček [-] , D. Sikora [-] , J. Gaida [-] , J. Šula [-] , M. Mac [-] (61. P. Langer [-] )

ŽK: 15. M. Blažek , 52. L. Hanzelka - 65. D. Sikora , 69. P. Langer , 83. T. Breuer , 91. D. Kotík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PETROŠ Radim - ČUBA Daniel, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Matěj Čanecký
Tip experta: výhra hostů

Bolatice po minulé neúspěšné sezóně budou chtít napravit svou reputaci. Tým bude chtít vyhrávat zápasy, proto jim věřím i v tomto duelu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích