1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice potrápily favorizované Lazce


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Štěpánkovicemi a Lazcemi nabídl svižný fotbal s šancemi na obou stranách. Hned v první minutě mohl poslat domácí tým do vedení Grigarčík, ale ve své stoprocentní šanci pohořel. Místo toho udeřili hosté. Wedlich potáhl po straně balón a připravil Pospěchovi úvodní gól na zlatém podnose. Domácí následně využili mezery v obraně Lazců, kdy Hrbáč prostrčil balón do uličky Pavelkovi a ten po blafáku vyrovnal střelou k tyči. Hostům vrátil vedení opět Pospěch. Exligový útočník dostal při zakončení dost prostoru a pěknou přízemní ránou propálil Lukovicse. Po standardce Galvase mohl hlavou navýšit skóre Hoza, ale zamířil vedle tyče. Hra se přelévala ze strany na stranu. Po centru Grigarčíka měl na hlavě vyrovnání Pavelek, ale trefil pouze Minarčíkovy rukavice. Na druhé straně protáhla Lukovicse nebezpečná rána Lukáše. Šance se rodily i po přestávce. Mošův centr trefil z voleje Galvas, ale pouze do připravených rukavic brankáře, následné dorážka Wedlicha skončila těsně vedle tyče. Vyběhnuvšího brankáře Minarčíka se snažil potrestat Pavelek, ale ve finále se ukličkoval. Po přesném nákopu Tomíčka do vápna spálil největší příležitost na vyrovnání Josefus. Lazce se dlouho nemohly střelecky prosadit. Ránu Pospěcha z otočky znovu lapil připravený Lukovics. Galvas poté dvakrát zahrával přímý kop, ale ani jednou netrefil bránu. Hosté se uklidnili až v závěru zápasu, kdy pěknou individuální akci přes půlku hřiště zakončil gólem Wedlich. Lazce si tak připsaly další výhru v sezóně a vedou po zásluze tabulku.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Vít Axmann (trenér): "Výhra hostujícího celku je zasloužená. I když mírné zklamání cítíme. Kdyby se proměnila velká tutovka hned v první minutě, byl by ráz zápasu pravděpodobně jiný. Bohužel jsme dvakrát neuhlídali Pospěcha. Hráči jeho kvalit nemůžeme nechat takový prostor. Přesto ale můžeme utkání hodnotit pozitivně, na své poměry jsme nehráli vůbec špatně, ve druhém poločase jsme byli vyrovnaným soupeřem, když Lazce trochu zalezly. Škoda, že jsme nedotáhli do zdárného konce některé šance"

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Zápas jsme sice zvládli, ale dost se na výhru nadřeli. Naši vinou, že jsme neproměňovali šance, tak jsme se až do závěru zbytečně nervovali. Měli jsme přidat další branky a rozhodnout utkání daleko dřív a ne až pět minut před koncem. Tak jsme si zápas zbytečně zkomplikovali. Ale dopadlo to dobře, tak můžeme odjet domů s klidnou hlavou"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - R. Heider [-] (71. J. Hanzlík [-] ) , D. Kožušník [-] , J. Machala [-] - P. Pavelek [-] (75. M. Huber [-] ) , F. Stromský [-] , J. Dluhoš [-] (46. M. Liška [-] ) , M. Hrbáč [-] - - J. Smažík [-] , J. Tomíček [-] , M. Grigarčík [-] (46. M. Josefus [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - Z. Pospěch [-] , M. Wedlich [-] , D. Moša [-] (80. J. Šnajder [-] ) , M. Lukáš [-] (46. J. Ulrich [-] ) , P. Galvas [-] (90. A. Hiemer [-] ) , T. Kohoutek [-] (60. D. Sukdol [-] ) , R. Šimeček [-] , Z. Říman [-] , M. Hoza [-] , D. Exner [-]

ŽK: 44. F. Stromský , 67. R. Heider - 49. P. Galvas .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: BERAN Jan - JURAJDOVÁ Lenka, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Matěj Čanecký
Tip experta: výhra hostů

Ačkoliv jsou Štěpánkovice doma nebezpečné, Mokré Lazce jsou v tomto zápase jednoznačným favoritem a půjdou si pro vítězství.

2. 9. 2023 22:42
Výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů