EXPERT TIP - 5.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 3.9.2023


Zpět na experttip

Matěj Čanecký


Program podzimní části se rozeběhl a před námi máme další kolo mistrovské soutěže. I ve čtvrtém hraném kole jsme vyzpovídali hráče, který pobíhá po trávnících této soutěže. Tentokrát jsme oslovili zadáka MATĚJE ČANECKÉHO, který hájí žlutočerné barvy oddílu FK Město Albrechtice. Osmadvacetiletého Matěje Čaneckého lze v sestavě a potažmo i na hřišti rozpoznat velmi snadno. Jednak nejde o žádného náctiletého zelenáče, nýbrž o zkušeného borce, který je v nejlepších fotbalových letech a má svému mladému týmu co nabídnout. Ale především jej nejde přehlednout pro jeho urostlou postavu. Téměř dva metry výšky jsou poznat v každém souboji, který sám hráč podstoupí. Obejít jej a vyhrát souboj není pro soupeře žádný med. 

 

Matěj Čanecký zahájil svou kariéru ve vesnickém oddílu FK Hošťálkovy, což je místo nedaleko Krnova. Na další věkové kategorie se už přemístil do zmíněného většího města. Ještě v dorostu si vyzkoušel angažmá v tehdy ambiciózním Hlučíně. Následně se opět vrátil do Krnova, kde započal svou dospělou kariéru. V dresech Krnova a Břidličné si vyzkoušel zahrát nejen krajský přebor, ale rovněž divizi. Loni v létě si jej vyhlédl trenér Mura, který urostlého zadáka přivedl do Města Albrechtic. 

 

A jak tipoval výsledky tohoto kola sám obránce? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

Píšť zažívá po jízdě v I.B třídě euforii. Do nové soutěže vstoupila správnou nohou a to potvrdí i v Darkovičkách. Tipuji výhru hostů.

Aleš Silber 1

Kryštof Surovec 1

Nicolas Sýkora 2

Marek Švábík 1

Aleš Hiemer 0

Ladislav Beran 1

Vladan Ležák 1

Jan Prudký 1

Radim Mudrik 1

Patrik Ožvolda 2

Michael Slavík 2

David Obrusník 2

Petr Vala 1

Pavel Konečný 1

Míchal Jaroš 2

Jiří Klik 1

Patrik Minarčík 0

Marek Kulaviak 1

Adam Šlachta 1

Filip Stromský 1

Tomáš Kalvar 1

Zpět na experttip